EXPLOZIV! Varul interlopului Zaher Iskandarani a scapat cu viata dintr-o tentativa de asasinat, la Timisoara! Asupra sa s-au tras mai multe focuri de arma, in fata unei sali de sport

jamil-faadi-zaher

Un barbat de origine siriana, in varsta de 40 de ani, a fost ranit si transportat la spital, miercuri seara, dupa ce asupra sa au fost trase mai multe focuri de arma, in fata unei sali de sport din Timisoara. Jamil Faadi, cunoscut ca var al celebrului interlop Zaher Iskandarani, tocmai terminase antrenamentul si se urcase la volanul masinii, in momentul in care persoane necunoscute au deschis focul asupra automobilului de lux.


Doua focuri de arma au lovit portiera din fata, de pe partea stanga. Un al treilea glont a strapuns geamul pe partea soferului si l-a ranit pe barbat in mana. Jamil Fadi a reusit sa fuga si sa se adaposteasca intr-o benzinarie, la cativa metri de locul incidentului. Aici a sunat la 112 si a cerut ajutor, iar zona a fost impanzita imediat de politisti, condusi in teren de seful IPJ Timis, chestorul Ioan Mirescu.

“Cand am auzit prima pocnitura, nici nu mi-am dat seama ce se intampla. S-au mai tras doua focuri de arma care au lovit in portiera masinii. A vrut sa traga in cap cand a tras in geamul din fata, dar din cauza foliei si a intunericului nu cred ca a vazut bine. Am avut noroc. Erau una sau doua persoane. Cel care a tras era pe jos. In apropiere este o alee intunecata. Am spus si anchetatorilor ca singurii pe care ii banuiesc sunt Zaher Iskandarani si fiul lui, Rami. Am cu acestia procese”, a declarat, joi, Faadi Jamil, var de gradul al doilea cu omul de afaceri Zaher Iskandarani.

fiu-iskandarani

Ranit de unul dintre gloante la mana, barbatul sustine ca atacul a fost bine pregatit si ca, de fapt, asasinarea sa era pregatita inca din noaptea de Revelion. Primul suspect dus la audieri, chiar miercuri noapte, a fost Rami Iskandarani, fiul interlopului Zaher Iscandarani, care a fost ridicat de politisti de la domiciliul sau din Calea Sagului si dus la sediul IPJ Timis.

Reamintim ca, in decembrie 1994, la sediul firmei Rami, patronate de Zaher Iskandarani, aflata la ultimul etaj al unui bloc ultracentral din Timisoara, un cetatean sirian care-i datora bani contrabandistului a fost pedepsit exemplar, fiind ucis cu o lovitura de sabie aplicata profesional la nivelul capului.

“Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea infractiunii de tentativa de omor, constand in aceea ca  in data de 18.01.2017 ,in jurul orei  19.30, persoana vatamata J.F. ,dupa ce a parasit o sala de sport din municipiul Timisoara, si a urcat in autoturismul sau ,a fost impuscata la nivelul mainii stangi. In cauza se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor concrete in care au avut loc evenimentele,precum si pentru identificarea autorilor”, ne-a comunicat prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Mihaela Matei. (Gigi Ilas)

 

One thought on “EXPLOZIV! Varul interlopului Zaher Iskandarani a scapat cu viata dintr-o tentativa de asasinat, la Timisoara! Asupra sa s-au tras mai multe focuri de arma, in fata unei sali de sport

Leave a Reply