DACA-I BAL, BAL SA FIE! Avocatii si notarii din Timis pregatesc primele socializari mondene din acest an! Balul Avocatilor, prima actiune de anvergura girata de noul decan, Sergiu Stanila

stanila 22

In timp ce tara arde la foc mocnit, dupa ce Guvernul PSD a esuat in tentativa de a-si elibera clientela politica din inchisori, notarii si avocatii din Timisoara se pregatesc de petreceri.


De altfel, cele doua categorii profesionale se pare ca sunt de acord cu perspectiva gratierii si a modificarii Codului Penal, dupa cum au anuntat, recent, in spatiul public reprezentantii notarilor si ai avocatilor.

eduardlambert

Camera Notarilor Publici Timisoara organizează al treilea bal caritabil, avand drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea activitătii medicale a Centrului Medical “Cristian Serban” din Buzias, pentru tratarea bolnavilor de diabet si hemofilie.

Evenimentul va avea loc in data de 25 Februarie 2017, incepand cu ora 19, la Restaurantul Valery 4 din Timisoara.

Taxa de participare este de 400 lei / persoană si poate fi achitată prin virament bancar. Termenul limită pentru inscrieri si achitarea taxei de participare este 15 Februarie 2017.

De asememenea, nici Baroul Timis nu se lasa mai prejos si a lansat, deja, invitatia ca toti cei care doresc sa socializeze intr-o anumita parte a lumii mondene a orasului sa participe la Balul Avocatilor Editia 2017, care va avea loc in data de 27 Ianuarie 2017, incepand cu ora 19:30, la Restaurantul Venue – Grand Ballroom din Timisoara.

Costul unui bilet de participare este de 200 lei pentru avocatii definitivi (si parteneri) si, respectiv, de 150 lei pentru avocatii stagiari (si parteneri). Inscrierea se realizează la secretariatul Baroului Timis, iar achitarea biletului de participare se poate realiza in numerar la Casieria Baroului Timis, de luni pană vineri, intre orele 9-15, sau prin virament bancar.

Trebuie sa spunem ca acest eveniment monden marcheaza si prima actiune de anvergura girata de Sergiu Stanila, noul decan al Baroului Timis. (G.I.)

Leave a Reply