SPAGA REFUZATA! Doi soti din Arad, prinsi in flagrant in timp ce incercau sa mituiasca un agent de politie! Barbatul avea permisul de conducere suspendat

mita_TM

Doua persoane, sot si sotie, au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa mituiasca un agent de politie de la un post de politie comunal, dupa ce, in noaptea de 20/21 ianuarie, barbatul a fost prins conducandu-si masina cu 103 km/ora in interiorul localitatii.


Mai mult, in urma verificarilor efectuate de oamenii legii s-a descoperit ca soferul avea permisul anulat, ca urmare a unei condamnari pentru savarsirea unei infractiuni la regimul rutier, dar se si cinstise inainte de urcarea la volan, alcooltestul indicand o valoare de 0.18 mg/l.

Disperati, dupa ce au fost condusi la sediul Politiei Misca in vederea intocmirii procesului verbal de constatare, atat conducatorul auto, cat si sotia acestuia, le-au propus celor doi lucratori de politie ca, in schimbul unei sume de bani, sa nu intocmeasca actele de constatare a infractiunii.

„Cei doi politisti au refuzat oferta si au stabilit de comun acord cu suspectii ca acestia sa se prezinte la data de 25 ianuarie, in vederea audierii si clarificarii situatiei acestora. In acest context, lucratorii de politie au sesizat Serviciul Judetean Anticoruptie Arad, iar in aceeasi zi s-a organizat actiunea de prindere in flagrant, barbatul si sotia acestuia fiind surprinsi in timp ce ofereau banii cu titlu de mita unuia dintre politisti. In prezent, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad a dispus inceperea urmaririi penale fata barbat. pentru savarşirea infractiunii de dare de mita si fata de sotia acestuia, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la dare de mita“, se mai mentioneaza intr-un comunicat al IPJ Arad. Cercetarile continua cu suspectii in stare de libertate. (G.I.)

Leave a Reply