EXPLOZIV! Un comisar de politie din Timis a fost “retinut” de taximetristi, dupa ce a provocat un accident si a vrut sa fuga! Comisarul Claudiu Andreescu avea o alcoolemie de 0,99 mg/l

sef-politie-sannicolau-mare

Sedinta de bilant a Inspectoratului de Politie al Judetului Timis a fost de rau augur pentru seful interimar al Politiei Orasului Sannicolau Mare, comisarul Claudiu Andreescu.


Dupa trecerea in revista a maretelor realizari din 2016, cu ofiteri importanti ridicati de DNA si cercetati in dosare de coruptie, a sarbatorit cu colegii sai la un restaurant de pe strada Cozia, dupa care s-a urcat la volanul autoturismului personal Audi si a plecat spre casa. Cum au facut, probabil, si alti politisti care au sarbatorit bilantul…

Din nefericire, la semaforul de la statia Cluj, nu si-a strunit bine bolidul si a lovit din spate o masina de taxi. Convins ca nu are ce sa i se intample daca nu opreste la locul accidentului, a incercat sa dispara in trafic, insa a fost blocat de unul dintre colegii taximestristului.

Potrivit martorilor, a incercat sa fuga si pe jos, sa se piarda printre casele din zona, insa a fost retinut de mai multi taximetristi, care, ca de obicei, au sarit in ajutorul colegului lor. Pana la sosirea unui echipaj de politie, seful Politiei Sannicolau Mare a incercat sa-si negocieze scaparea cu taximestristii, dar in zadar.

“Acuma, sunt si eu sef de politie! Va dau cati bani vreti, ca nu am probleme la Sannicolau Mare. La meseria mea, acuma sincer, sa ma dea afara din politie pentru asta? Imi cer scuze… Daca asta se intampla in Sannicolau Mare, sigur nu as fi avut probleme”, a incearcat politistul sa castige bunavointa taximestristilor, dupa cum apare pe o inregistrare video de la locul incidentului.

I s-a replicat ca nu banii conteaza si, daca ar fi fost mai intelept, nu s-ar fi intamplat nimic. Lucrurile se negociau intre partile implicate.

Politistii ajunsi la fata locului l-au testat pe Claudiu Andreescu cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice si se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, daca nu va beneficia de sforile care inca le poate trage in sistem fostul sef al Politiei Timis, comisarul sef Cristinn Lapadat, nimeni altul decat unchiul sefului politiei de la Sannicolau Mare.

“Un politist din cadrul IPJ Timis, aflandu-se in timpul liber, a condus un autoturism pe strada Cluj, iar la intersectia cu strada 1 Decembrie nu ar fi pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului, nicio persoana nu a fost ranită, rezultand doar pagube materiale. In urma testarilor efectuate cu aparatul etilotest, in cazul politistului a rezultat o alcoolemie de 0,99 mg/l. In cauza urmeaza a fi intocmit dosar penal”, au declarat reprezentanții IPJ Timis. (G.I.)

3 thoughts on “EXPLOZIV! Un comisar de politie din Timis a fost “retinut” de taximetristi, dupa ce a provocat un accident si a vrut sa fuga! Comisarul Claudiu Andreescu avea o alcoolemie de 0,99 mg/l

  1. Asa e in vestul salbatic, tutun alccol..vardistii petrec la contrabandisti in motel si siguranta cetateanulyi e doar in discurs ca in realitate e taiata in doua ca o simpla linie continua…e interesant de vazut urmarea cu musamaua..listerinu..taximetristu reclama coruptie unde… ca are peste tot…

  2. La politia oras Sannicolau Mare este un haos total,politistii betivi si ipostori conduc in mod fraudulos activitatea: Claudiu Andeescu,Zamfir Daniel,Badea Jan si altii.Aici e necesar o “”curatenie”” totala.

Leave a Reply