Gelu Visan vs Roxana Iliescu: “Poate sunt unii care nu l-ar mai vrea pe Traian Basescu la conducerea PMP!”, tuna Visan, dupa ce pe pagina de Facebook a PMP Timis a aparut functia de “ex-presedinte”

gelu-visan

Lupta pentru putere declansata la varful Partidului Miscarea Populara (PMP), cu deputatii Eugen Tomac si Robert Turcescu in prim-plan, are o ramificatie si la Timisoara.


Fosta presedinta a organizatiei banatene, avocata Roxana Iliescu, si-a tradat solidaritatea cu cei care vor debarcarea fondatorului PMP de la conducerea partidului printr-o postare pe pagina de Facebook a filialei – pe care o administreaza in continuare, refuzand predarea parolei catre noua conducere -, unde vorbeste despre “ex-presedintele” Traian Basescu.

ex-presedinte-tb

Aceasta bucurie anticipata nu a scapat vigilentei secretarului executiv al PMP, Gelu Visan, care le transmite pucistilor sa nu-si mai faca tot felul de ganduri, pentru ca Traian Basescu va ramane la carma partidului pana in 2020.

“Poate sunt unii care nu l-ar mai vrea pe Traian Basescu la conducerea PMP si-si fac tot felul de ganduri! Roxana Iliescu poate stie in numele domniei sale ca domnul presedinte a devenit ex-presedinte!

Eu va spun cat se poate de cinstit ca Traian Basescu este presedintele PMP, ca nu exista niciun act prin care domnul presedinte sa se fi retras de la conducerea partidului, iar eu sunt convins ca va ramane pana in 2020, asa cum am convenit atunci cand am pus bazele PMP”, ne-a declarat Gelu Visan, anticipand realegerea lui Traian Basescu in fruntea partidului la congresul din toamna. (G.I.)

Leave a Reply