PERCHEZITII! Doi fabricanti de arme artizanale din Timis, ridicati de mascati in urma unor descinderi la Brestovat! Politistii au descoperit si trei arme de vanatoare de productie proprie

Dupa dezvaluirile facute de comisarul sef Adrian Dumbrava, fostul sef la Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, in emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova Timisoara, politistii Sectiei 5 Rurala Belint, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat o perchezitie pe raza comunei Brestovat, intr-un dosar de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.


Anchetatorii au navalit la domiciliile a doi “armurieri” in varsta de 25 si 28 de ani, suspectati ca ar fi detinut arme si munitie confectionate artizanal.

„In urma perchezitiei, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor, 3 arme confectionate artizanal, 50 de cartuse si mai multe dispozitive si unelte folosite la confectionarea armelor si munitiei. La activitati au participat si luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale. Politistii continua cercetarile, in dosarul penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor in cauza”, ne-au comunicat reprezentantii IPJ Timis. (Mara Ion)

3 thoughts on “PERCHEZITII! Doi fabricanti de arme artizanale din Timis, ridicati de mascati in urma unor descinderi la Brestovat! Politistii au descoperit si trei arme de vanatoare de productie proprie

  1. Firește ca dl Dumbrava trebuie sa sesizeze politia, de la pensie pentru ca actualul șef de la arme dl Boia își face timp numai de combinații și tras sforile, de îi inebunesti și pe cei de la DNA cu avântul sportiv de care da dovada.

Leave a Reply