AVOCAT PENAL! Procurorii timisoreni au trimis in judecata un avocat acuzat ca a falsificat un testament! Risca pana la 3 ani de inchisoare si excluderea din profesie

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a finalizat ancheta intr-un dosar in care a fost cercetat un avocat, acuzat de comiterea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.


Procurorii au administrat probele care dovedesc ca faptul ca inculpatul ar fi intocmit un testament fals, care, ulterior, a fost folosit in cadrul unui proces de succesiune.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, „in sarcina inculpatului Cladovan Ioan Bogdan, avocat in cadrul Baroului Arad, s-a retinut ca ar fi contrafacut inscrisul olograf intitulat <Testament> (purtand incheierea de atestare a identitatii partii si de data certa din 16.05.2012) si ar fi atestat in fals in cuprinsul actului ca testatorul Palcu Dimitrie Ioan si-a scris si semnat testamentul personal, in prezenta acestuia si a martorului Telian Alin Alexandru.

In sarcina inculpatului Palcu Ioan s-a retinut ca ar fi folosit actul olograf falsificat intitulat <Testament> in cadrul dosarului de succesiune cu nr.148/210/2013, aflat pe pe rolul Judecatoriei Chisineu-Cris, cunoscand ca scrisul de pe actul olograf intitulat <Testament> a fost executat de coinculpatul Cladovan Bogdan Ioan”.

Dosarul va fi judecat de Curtea de Apel Timisoara, iar in cazul in care va fi gasit vinovat, avocatul risca pana la 3 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply