SOCANT! O femeie a decedat la Centrul Comercial Bega, dupa ce a cazut in putul unui lift defect! Disparuse de acasa inca de luni si se avansase ipoteza ca a fost rapita de pe strada

Politistii de la Investigatii Criminale s-au deplasat, miercuri dimineata, la Centrul Comercial Bega, unde au inceput cercetarea imprejurarilor in care un angajat si-a pierdut viata dupa ce a cazut in casa liftului.


Maria Budeanu lucra ca bucatar la restaurantul aflat la ultimul etaj al cladirii si era data ca disparuta inca de luni, cand a plecat de acasa, din Calea Sagului, catre locul de munca.

Initial, s-a avansat ipoteza unei rapiri, mai cu seama ca, in ultima perioada, femeia in varsta de 58 de ani primise diverse avansuri de la persoane necunoscute. Fiul acesteia a sesizat politia cu privire la disparitia mamei sale, iar de marti, dupa ce s-a publicat fotografia in mass-media, au inceput cautarile Mariei Budeanu.

In ciuda faptului ca politistii au refacut traseul femei cu ajutorul imaginilor de la camerele de supraveghere din oras, iar toate indiciile au conturat faptul ca ea s-a indreptat catre locul de munca, colegii sai au declarat ca inca de luni nu am mai vazut-o la serviciu.

In aceste conditii, miercuri dimineata, cand trupul neinsufletit al femeii a fost descoperit in casa liftului, socul a fost maxim pentru tot colectivul. Conform informatiilor de la fata locului, cu acel lift facea aprovizionarea cu marfa a restaurantului, insa se blocase de mai multa vreme intre etaje. Cu toate acestea, usile liftului inca se deschideau si este foarte posibil ca, din cauza intunericului, femeia sa fi pasit in gol.

Politistii au deschis un dosar pentru omor din culpa si urmeaza sa stabileasca cine avea responsabilitatea sa repare liftul sau, macar, sa semnaleze si sa izoleze acel loc cu risc maxim de accident. (Vlad Enciu)

Leave a Reply