Judecatoarea Camelia Bogdan, audiata la Parchetul General in dosarul inregistrarii audio in care Traian Basescu delireaza despre modul in care a fost condamnat milionarul Dan Voiculescu

Dupa ce a fost exclusa din magistratura pentru o pretinsa stare de incompatibilitate in dosarul ICA, judecatoarea Camelia Bogdan a fost audiata, miercuri, la Parchetul General in ancheta care vizeaza afirmatiile lui Sebastian Ghita despre condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), anunta Digi 24.


La inceputul lunii ianuarie, Parchetul General a deschis un dosar penal in rem dupa ce postul Romania TV a difuzat o inregistrare anonima, nerevendicata de autor, in care Traian Basescu vorbea despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura cu dosarul ICA, in care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Sebastian Ghita a prezentat o inregistrare in care interlocutor era Traian Basescu, care sustinea ca stie cum a fost condamnat Dan Voiculescu si cum ar fi fost aranjata mutarea Cameliei Bogdan in locul judectorului Stan Mustata.

In inregistrarea difuzata de Romania Tv, Sebastian Ghita afirma ca “sunt multe persoane carora in acesti 10 ani li s-au facut mari nedreptati. Cazurile pe care le cunosc indeaproape cu amanunte si stiu cat de nedrept, incorect au fost aranjate si masluite sunt cel al lui Adrian Nastase, al lui Seres, felul in care lui Geoana i s-au furat alegerile, felul in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu, felul in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan si judecatorul Mustata, felul in care s-a masluit dosarul Voiculescu-Bendei, felul in care s-a aranjat dosarul Sarbu pe adresa secreta a lui Florian Coldea”. (V.E.)

Leave a Reply