EXPLOZIV! Fosta judecatoare Carmen Obirsanu, atac extrem de dur la adresa magistratilor din Timisoara! “L-au ucis pe avocatul Ladanyi Eugen!” VIDEO

Fosta judecatoare de la Judecatoria Timisoara, Carmen Obirsanu, actualmente avocat in Baroul Timis, a lansat un atac extrem de dur la adresa magistratilor care au instrumentat si solutionat dosarul de coruptie al medicului cardiolog Caius Streian, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru o pretinsa luare de mita, pe care-i acuza, nici mai mult, nici mai putin, ca si-au adus contributia la uciderea avocatului Ladanyi Eugen.


“Cu o zi inainte sa moara, colegul nostru a fost dus la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, insa nu a avut cine sa-l opereze. Medicul Caius Streian, unul dintre cei mai buni chirurgi cardiologi din Timisoara, are interdictie de a profesa timp de un an, pentru ca asa au decis judecatorii de la Curtea de Apel Timisoara. Poate ca, daca era operat la timp, colegul nostru ar fi supravietuit. Nu este corect ca, intr-un caz de malpraxis, cand se opereaza gresit, iar pacientul nu mai pota fi salvat, medicul sa profeseze in continuare, iar atunci cand salvezi un om de la moarte, iar rudele isi exprima recunostinta, sa ai intrerdictie de mai profesa“, a protestat Carmen Obirsanu.

Opinia sa a fost impartasita si de avocatul Florin Kovacs, care spune ca flagrantul coordonat de comisarul sef Mihaiela Scornea, de la DGA Timis, in cazul medicului Caius Streian, are foarte multe necunoscute.

“In sala de judecata, pacientul operat si salvat de la moarte de chirurgul Caius Streian, dupa o operatie complicata pe inima, s-a pus in genunchi si a afirmat ca nu a stiut nimic din ceea ce a facut sotia sa, ca niciodata nu l-ar fi reclamat pe medicul care i-a salvat viata. Este ciudat cum a nimerit sotia pacientului sediul DGA Timis pentru a reclama faptul ca i s-a cerut mita!”.

Reamintim ca comisarul sef Mihaiela Scornea a fost numita in fruntea DGA Timis, dupa mai multe flagranturi in care a fost delegata de procuroarea Lavinia Dumitrescu, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

One thought on “EXPLOZIV! Fosta judecatoare Carmen Obirsanu, atac extrem de dur la adresa magistratilor din Timisoara! “L-au ucis pe avocatul Ladanyi Eugen!” VIDEO

Leave a Reply