PE SURSE! Comisarul sef Mircea Rosu demonstreaza ca are pasiuni comune cu cele ale premierului Sorin Grindeanu! Un nou candidat pe lista pentru functia de inspector sef la Politia Timis

Salau sau stiuca, nici nu mai conteaza, cand doi oameni impartasesc aceeasi pasiune pentru pescuit. Comisarul sef Mircea Rosu, seful Serviciului Ordine Publica din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, a dezvaluit, printr-o postare de pe facebook, ca are acelasi succes la rapitori ca si premierul Sorin Grindeanu.


Aceasta informatie foto l-ar putea favoriza in competitia deschisa pentru sefia Politiei Timis, mai cu seama ca favoritii Dan Stoicanescu, Aurel Scornea sau Nicolae Boia nu si-au adaugat la profilul de pe facebook instantanee cu capturi impresionante, deci, in consecinta, n-ar impartasi pasiunea pentru pescuit a lui Sorin Grindeanu.

De altfel, aceasta solidaritate intre pescari l-ar fi adus pe banatean in fruntea Guvernului PSD, in conditiile in care liderul social-democrat Liviu Dragnea, cel care a facut propunerea de premier, este un impatimit al pescuitului la stiuca.

“De multe ori, pasiunea comuna intre candidat si persoana de decizie poate reprezenta un atu important in competitia avansarii”, ne-a confirmat un “greu” din Politia Timis, dand ca exemplu ascensiunea in sistem si numirea in fotoliul de inspector sef, in urma cu mai multi ani, a chestorului Dorel Andras, dupa ce acesta le-a demonstrat sefilor din IGPR ca este extrem de competitiv la tenis de camp. (V.E.)

7 thoughts on “PE SURSE! Comisarul sef Mircea Rosu demonstreaza ca are pasiuni comune cu cele ale premierului Sorin Grindeanu! Un nou candidat pe lista pentru functia de inspector sef la Politia Timis

  1. Cu tot respectul cuvenit, o foarte mare prostie, acest articol. Chiar daca este o gluma, nu o gust.
    Daca intentionati sa imi cunoasteti intentiile, era indeajuns sa ma sunati si va spuneam exact ce va spun si acum: Nu sunt interesat de aceasta functie, am fost si sunt ofiter operativ, mai degraba m-as reintoarce pe teren!
    In rest, numai de bine…

  2. Si mie imi place schiez. Am aceleasi pasiuni ca si presedintele tarii. Sunt un nou candidat la functia de inspector sef si i-am batut pe toti, iti dai seama Mircea!

  3. Va zic eu, asta asteapta sa se elibereze o functie similara la Tulcea, sa fie pe malul baltii….in plus cica le are si cu pescuitul la caras. Trebuie verificat cine din mai marii de la Bucuresti este specialist la aceasta specie. poate, poate…..

  4. politistii chiar n-au simtul umorului! mai incet cu asemenea articole, ca le fortati gandirea

  5. Nu mai incape indoiala… Este clar si evident : a lui Mircea e mai mica….. Ma refer la stiuca, bineinteles.

  6. Nene Gica, o fi mai mica dar cu siguranta este mai groasa…
    Pestoaica de salau, normal ca ea ma refer. Se apropie perioada de prohibitie si este mare in burta!!!
    🙂

  7. @red … mare prost mai esti! Mai era unul Craciunescu prin I.P.J. Tm, care e leit cu tine la caracter! Ai grija sa nu sfarsesti la fel ca el

Leave a Reply