TELEMARATONUL SPERANTEI! Peste 40 de scoli din Timis si cei mai indragiti solisti de muzica populara banateana sprijina campania de strangere de fonduri pentru sprijinirea copiilor si tinerilor suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive

Telemaratonul Sperantei, cel mai important eveniment umanitar din zona de vest a tarii destinat strangerii de fonduri materiale si banesti pentru sprijinirea copiilor si tinerilor suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive, se va desfasura in zilele de 31 martie si 1 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara.


Pe parcursul celor doua zile, cei mai buni artisti din peste 40 de unitati scolare timisene, dar si indragiti solisti de muzica populara banateana, vor participa la spectacolul traditional “Noi suntem prietenii vostri”, care va fi transmis in direct de postul de televiziune TV Europa Nova, dar va putea fi urmarit si pe internet, la www.telenova.ro.

De asemenea, vor fi prezentate filme sociale si invitati speciali, iar pe parcursul celor doua zile organizatorii vor oferi si alte surprize placute participantilor.

“Telemaratonul Sperantei ofera oricarei persoane fizice sau juridice posibilitatea de a sprijini copiilor si tinerilor suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive, prin contributii materiale si banesti, dupa posibilitatea si bunavointa fiecaruia, in urmatoarele moduri: Pentru Timisoara si localitatile limitrofe (in zilele Telemaratonului): donatii direct la Casa Tineretului – Str. Aries nr. 19; abonatii Telekom (Reteaua fixa) pot dona: 3 Euro, direct la telefonul 0900 900463 5 Euro, direct la telefonul 0900 900 465. Ca noutate, incepand cu prima zi a telemaratonului se pot face donatii prin sms, in valoare de 2 euro, apeland numarul 8841 din toate retelele mobile; contactand organizatorii la unul din telefoanele: 0256/ 483.144, 0744/ 639.650; 0769/ 060 801 si o echipa a organizatorilor se va deplasa la donator pentru ridicarea donatiei”, ne-au transmis organizatorii.

Destinatia fondurilor: Oferirea tinerilor suferinzi de ajutoare materiale si banesti cu ocazia sfintelor sarbatori; Organizarea Taberei de Distrofie Musculara; Consolidarea fondului special de ajutorare a familiilor din care fac parte copiii si tinerii suferinzi, familii ajunse in situatii social-economice deosebit de dificile; Achiziționarea de piese de schimb și consumabile pentru aparatele medicale din cadrul Fundatiei “Laurentiu Ciucur”; Alocarea de fonduri pentru achizitionarea de medicamente si proteze pentru copiii si tinerii sufernzi. Evenimentul este organizat de Fundatia “Laurentiu Ciucur”, in colaborare cu Televiziunea Europa Nova, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis si Cons Electrificarea Instal Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply