BURSA AFACERILOR! Jurnalista Melania Cincea vine la TV Europa Nova pentru a dezvalui rezultatele operatiunii de cautare a cartilor fantoma scrise de premierul Sorin Grindeanu!

Tema “operei stiintifice” a premierului Sorin Grindeanu va fi dezbatuta, in aceasta seara, la TV Europa Nova, de la 19,30, impreuna cu jurnalista care a declansat o vasta operatiune de cautare a cartilor scrise de primul ministru al Romaniei.


Pornind de la titlurile mentionate in cv-ul ministerial, colega noastra Melania Cincea, directorul publicatiei Timpolis, a rascolit edituri si biblioteci, insa in zadar. Opera lui Sorin Grindeanu se pare ca exista doar la modul teoretic, practic este de negasit.

Mai mult, tenacitatea jurnalistei a fost rasplatita cu o descoperire remarcabila. ISBN-ul aflat pe coperta cartii Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa, aparuta la Editura Ionescu, 2002, a fost atribuit, cu un an inainte, unui volum despre Miscarea legionara.

Foarte mult mister in jurul celor trei carti pe care Sorin Grindeanu sustine ca le-a scris, insa Melania Cincea nu si-a pierdut speranta ca, odata si odata, le va descoperi in toata splendoarea lor academica. Mai multe despre acest subiect incomod pentru premierul Sorin Grindeanu ne va dezvalui, diseara, la Bursa afacerilor, chiar Melania Cincea… (G.I.)

 

Leave a Reply