DOSAR PENAL! Fost luptator de la mascatii din Timis, trimis in fata procurorilor dupa ce a provocat scandal la un restaurant! VEZI pentru ce infractiuni va trebui sa raspunda politistul

In ciuda regretelor si a scuzelor publice prezentate de agentul de politie Adonis Malancus, dupa scandalul provocat intr-un restaurant din Timisoara, in data de 28 februarie, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Timis a luat masuri exemplare impotriva sa.


Astfel, dupa mutarea disciplinara la un post de politie din mediul rural, fostul luptator de la mascati a fost trimis si in fata procurorilor, pentru a fi tras la raspundere penala.

“In urma verificarilor efectuate, fata de lucratorii de politie care au asigurat interventia la eveniment au fost dispuse masuri disciplinare, in conformitate cu prevederile Legii 360/2002 privind Statutul politistului. In ceea ce priveste faptele sesizate ca fiind savarsite in incinta localului, in cauza a fost sesizat organul de parchet competent, cu privire la infractiunile “nerespectarea regimului armelor si munitiilor” si “tulburarea linistii si ordinii publice”, fapte prev. de art. 342, al. 1, si art. 371 din Codul Penal“, se mentioneaza in raspunsul la plangerea depusa de patroana localului atat la Ministerul Afacerilor Interne, cat si la IGPR si IPJ Timis.

Documentul este semnat de comisarul sef Dan Stoicanescu, adjunctul sefului de inspectorat, si comisarul Artur Vadrariu, seful Biroului Control Intern, petenta fiind asigurata ca se fac eforturi pentru cresterea climatului de disciplina in randul politistilor. In cazul in care va fi gasit vinovat, Adonis Malancus risca pana la 5 ani de inchisoare si excluderea din sistemul politienesc. (G.I.)

Leave a Reply