DEZLEGARE! Trafic de influenta sfant, binecuvantat, pentru binele Timisoarei! Mitropolitul Banatului indeamna enoriasii la acest pacat, chiar cu riscul de a starni atentia procurorilor DNA

 

Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan, si-a dezlegat enoriasii, supusii credinciosi, de pacatul coruptiei, al traficului de influenta, chiar cu riscul de a fi intrat in vizorul procurorilor DNA, pentru ca Timisoara sa-si onoreze cum se cuvine titlul de Capitala Europeana a Culturii.


Prezent la festivitatea de sarbatorire a 25 de ani de activitate a Consiliului Judetean Timis, in urma cu cateva zile, inalta fata bisericeasca a cerut credinciosilor sa faca trafic de influenta sfant, binecuvantat, pe langa premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, pentru binele judetului, pentru dezvoltarea Timisoarei in perspectiva rolului pe care-l va juca in cultura europeana in anul 2021.

„Eu cred ca toti banatenii astazi o sa va facem trafic de influcenta. Pe toti o sa ne gasitsi la usa biroul dumneavoastra facand trafic sfant, binecuvantat, de influenta. Puteti deja sa ne anuntati pe tabel la DNA, ca toti vom avea pacatul acesta. Suntem moral obligati, toti, de la o margine la alta a judetului, sa facem tot ce este posibil in cei cativa ani pana cand Timisoara va fi de facto Capitala Culturala”, a precizat IPS Ioan Selejan, citat de presa locala.

De altfel, Mitropolitul Banatului este recunoscut pentru franchetea predicilor si luarilor sale de cuvant, anul trecut, la Manastirea Dobresti, din satul Patriarhului Daniel, retragandu-se din mijlocul enoriasilor cu binecuvantarea – “va las sa savurati aceasta cafea sfanta, pentru ca sunt asteptat de alti credinciosi, in alta parte”… (Mara Ion)

FOTO: Constantin Duma

Leave a Reply