DOLIU! Dalibor Milovan, unul dintre cei mai buni cameramani TV din presa Timisoarei, s-a stins din viata! Avea doar 43 de ani si multe proiecte impreuna cu comunitatea sarba din Banat

Presa din Timisoara a devenit, de astazi, mai saraca in profesionisti, in oameni de caracter… Dalibor Milovan, un excelent cameraman, om bun, inimos si discret, s-a stins din viata la doar 43 de ani.


In ultima perioada a lucrat la Uniunea Sarbilor din Romania, dar nu statea pe ganduri cand un coleg de breasla ii cererea ajutorul pentru o filmare, o sedinta foto…

Si-a inceput cariera jurnalistica imediat dupa Revolutie, la TVT 89, iar ulterior a facut cariera la Analog TV, la redactia Sport, fiind un martor ocular la evenimentele sportive de anvergura din ultimul sfert de veac. Dar si la majoritatea evenimentelor culturale, mai cu seama a celor la care participau reprezentati ai culturii sarbe din Banat sau artisti din Serbia.

Toti cei care l-au cunoscut il descriu ca pe un adevarat coleg si prieten, saritor, mereu gata sa dea o mana de ajutor. Inmormantarea lui Dali va fi joi, 13 aprilie, ora 12, la cimitirul din Mehala.

Dumnezeu sa-L odihneasca in pace! (Redactia)

 

Leave a Reply