Sportiv legitimat la clubul “Olivia Swim” Timisoara, calificat la finalele Campionatului National de Inot 2017! Andrei Taran si-a indeplinit baremul la etapa regionala pentru copii de la Oradea

Etapa regionala de calificare la Campionatul National de inot, competitie rezervata copiilor cu varste de 10-11 ani, s-a desfasurat, in ultimul weekend, la Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea.


Organizata de Clubul Sportiv Municipal Oradea, sub egida Federatiei Nationale de Natatie si Pentatlon Modern, intrecerea a reunit la start peste 200 de mici sportivi, baieti si fete, legitimati la toate cluburile cu sectii de inot din vestul tarii.

Pentru obtinerea dreptului de participare la Campionatele Nationale pentru Copii de 10-11 ani, etapa finala din vara, sportivii au avut de indeplinit baremuri de timp stabilite la probele 200 m liber – copii 10 ani; 200 m liber si 200 m mixt – copii 11 ani. Probele s-au desfasurat dupa sistemul seriilor contracronometru.

Din delegatia Timisoarei, prezenta la acest concurs, a facut parte si Andrei Taran, 10 ani, legitimat la CS “Olivia Swim” Timisoara, care a reusit sa se califice la etapa nationala.

“Baremul la proba obligatorie 200 m liber a fost 3:30, iar Andrei Taran a scos 3:18,05, un timp foarte bun care ne-a calificat in finala. Inca nu stim unde se va desfasura etapa nationala, la Resita sau la Brasov, asteptam sa fim anuntati de cei de la Federatie”, ne-a declarat Olivia Costache, antrenoarea inotatorului calificat la etapa finala a Campionatului National de inot. (Carla Radulescu)

Leave a Reply