CONCLAV! Marile clanuri de interlopi din tara si-au dat intalnire la Arad, pentru a-si arata solidaritatea cu Vivi Fizidean, amenintat cu moartea de persoane necunoscute

Dupa ce vila interlopului Ioan Vivi Fizidean, din cartierul aradean Gradiste, a fost luata la tinta de killeri necunoscuti, care au tras mai multe focuri de arma asupra imobilului, marile clanuri de interlopi din tara au sarit sa-si arate solidaritatea fata de tovarasul lor din Arad, aflat in pericol de moarte.


Astfel, la cateva saptamani de la incidentul armat, in urma caruia gloantele trase din strada au ciuruit geamurile si puteau ucide pe cineva din casa, Ioan Fizidean a organizat o petrecere la care au fost invitati toti greii lumii interlope din tara.

Duduienii, Cordunenii, Spoitorii, Camatarii, Sportivii, Gigiocii si alte familii de indivizi certati cu legea si-au trimis reprezentanti la “conclavul” de la Arad, pentru a participa la demonstratia de forta in sprijinul fratelui aflat in vizorul shooter-ilor necunoscuti.

Conform presei din Arad, interlopii intentionau sa defileze prin centrul orasului, insa un echipaj de la Circulatie, insotit de ajunctul sefului IPJ Arad, Stefan Troiac, a oprit caravana de limuzine si a pus-o sa se plimbe inapoi, spre casa lui Fizidean.

S-au facut mai multe fotografii tematice, care au fost postate pe Facebook, pentru a se transmite un avertisment catre dusmanii lui Fizidean: cine se ia de fratele nostru, se ia de noi! “Să vina sa ma caute cel ce doreste sa ma ucida pe mine. Sa traga in mine, nu in copilul sau familia mea. Nu vreau sa las aceasta problema nerezolvata!”, a transmis Fizidean, inainte de marea conferinta nationala a interlopilor.

Protectia de care beneficiaza Ioan Vivi Fizidean din partea familiilor interlope din tara se datoreaza, in mare parte, faptului ca acesta este perceput ca unul dintre locotenentii de nadejde ai “imparatului” Utu Rohozneanu, aflat in inchisoare pentru multi ani.

Sa mai remarcam ca, din cauza traditionalei rivalitati dintre Timisoara si Arad, interlopii din orasul de pe Bega nu si-au trimis reprezentanti la conclavul puscariasilor de la Arad. (G.I.)

One thought on “CONCLAV! Marile clanuri de interlopi din tara si-au dat intalnire la Arad, pentru a-si arata solidaritatea cu Vivi Fizidean, amenintat cu moartea de persoane necunoscute

Leave a Reply