Primar PSD al unei localitati din Banat, batut de sustinatorii fostului edil sef! Incidentul s-a petrecut la traditionala ruga a satului si putea degenera intr-o incaierare generala

Incident cu conotatii politice la o ruga din Banat, chiar in a doua zi de Paste, provocat de sustinatorii unui primar care a pierdut ultimile alegeri locale.


Traditionala sarbatoare a satului a fost la un pas de a fi incheiata brusc, iar lumea sa fie trimisa acasa, dupa ce noul edil a acuzat primirea unei lovituri de pumn in plina figura.

In ciuda busculadei generale create de sustinatorii sai, Martin Cornea, primarul PSD din Zorlentu Mare, judetul Caras-Severin, nu a fost de acord cu oprirea muzicii si a dansului, astfel ca petrecerea a continuat. Politia a confirmat incidentul si a transmis ca s-a deschis un dosar de cercetare penala in cauza.

“Ne-au zis de mult ca urmeaza sa avem o surpriza, chiar de ruga. In plus, total paradoxal, duminica, in prima zi de ruga, nimeni din familia Isfan nu a fost la camin. Luni, a doua zi, au venit cu totii, dupa ce au vazut ca lumea a apreciat organizarea si zorlentenilor le-a placut cum a fost ruga. Un zorlentean din grupul lor m-a acuzat ca l-as fi injurat, lucru pe care nu l-am facut si m-a lovit, am cazut la pamant si a urmat apoi o invalmaseala acolo. S-a creat o busculada pentru ca oamenii din sat au sarit in apararea mea Cand s-a creat acea busculada, eu eram jos, nu am mai vazut cine a fost si nici daca familia Isfan a intervenit in vreun fel. Oamenii au vrut sa opreasca muzica, sa incheiem petrecerea, dar eu nu am fost de acord. Este sarbatoarea satului, nu era cazul sa intrerupem, deci ruga a continuat!”, a povestit primarul Martin Cornea jurnalistilor de la expressdebanat. (Vlad Enciu)

Leave a Reply