Dupa ce ani de zile a terorizat viata de noapte a Timisoarei, unul dintre greii lumii interlope a ajuns dupa gratii! VEZI despre cine este vorba si ce infractiune i-a adus greaua condamnare

Unul dintre membrii cuplului infractional Copilu’ – Porcu’, care a terorizat strazile Timisoarei ani in sir, a ajuns dupa gratii, de unde va iesi doar peste cativa ani. Constantin Nistor, alias Copilu’, 47 de ani, a fost trimis in judecata de procurorii suceveni, dupa ce interlopul a fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu moartea unei persoane.


Incidentul s-a petrecut in data de 12 iulie 2016, aproape de miezul noptii, pe o sosea din localitatea Straja, in timp ce Copilu’ transporta aproape 5.000 de pachete de tigari de contrabanda.

Din cauza vitezei excesive si a taierii unei curbe, autoturismul Audi A8 condus de traficant a intrat in coliziune frontala cu o Dacie Super Nova, care circula regulamentar, in urma impactului deosebit de violent rezultand decesul lui Traian Olecsiuc, 45 de ani, din Ulma. Copilu’ a fugit de la locul faptei, iar mai apoi s-a predat la politie.

Autoturismul marca Audi A8, care a fost implicat in accident, figura ca inmatriculat in Marea Britanie, insa avea montate placute cu numere de inmatriculare irlandeze, ca masura de precautie pentru a zadarnici cautarile politistilor.

In prima instanta, Judecatoria Radauti a fost destul de ingaduitoare, Constantin Nistor primind o condamnare de 3 ani si doua luni de inchisoare. Contestatia procurorilor a fost judecata de Curtea de Apel Suceava, care, practic, a dublat pedeapsa.

Conform deciziei instantei de apel, fostul bataus al Timisoarei va sta dupa gratii 6 ani si sapte luni, in plus, acesta fiind obligat la plata unor daune morale si materiale in valoare de 55.000 de euro, plus suma de 54.772 catre Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Iasi. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply