ADMIS! Functia de director adjunct al Politiei Locale Timisoara, adjudecata de fostul sef al rutieristilor, Tuti Domasneanu! Din cauza comentariilor rautacioase din presa, a fost la un pas sa renunte la concurs

Dupa cateva zile de suspans, in care rezultatul concursului pentru functia de director adjunct al Politiei Locale Timisoara s-a tot lasat asteptat, a venit si marea veste.


Fostul sef al Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasneanu, aflat la pensie de anul trecut, a promovat examenul cu media 8,50 si a devenit, in sfarsit, noul sef adjunct al Politiei Locale.

De altfel, Impact Press a anticipat acest succes al singurului candidat, Dumitrru Domasneanu, inca de saptamana trecuta, cand s-a dezvaluit faptul ca prietenia acestuia cu Ionut Nasleu, om de baza al primarului Timisoarei, in primarie si in afara ei, il plaseaza din start in categoria favoritilor.

Pe de alta parte, ar fi fost culmea ca Tuti Domasneanu, un politist versat si cu o vasta experienta in domeniu, sa fie trantit la examen si a doua oara, dupa esecul din toamna anului trecut.

Paradoxal, saptamana trecuta, noul sef adjunct a fost la un pas sa renunte la acest concurs, chiar si din postura de unic candidat, deranjat de comentariile rautacioase de pe forumuri.

“Voi, timisorenii, vreti atleti, pe mine nu m-ati scos din porc si vitel. Ma doare, dupa atatia ani de politie. Poate gasiti voi, presa, un adjunct demn la Politia Locala. Daca ati intentionat sa ma excludeti, ati reusit! Sunteti multumiti?”, a protestat ofiterul de politie care a condus o perioada indelungata Biroul Politiei Rutiere Timisoara.

De semnalat ca, in noua functie, Tuti Domasneanu revine langa Dorel Cojan, fostul sau sef din perioada primilor ani de politie. (G.I.)

3 thoughts on “ADMIS! Functia de director adjunct al Politiei Locale Timisoara, adjudecata de fostul sef al rutieristilor, Tuti Domasneanu! Din cauza comentariilor rautacioase din presa, a fost la un pas sa renunte la concurs

  1. Vedeți că s-a întâmplat , totul e să-ți dorești , ce e vorbit unde trebuie iese cu ..noroc , versatul și experimentatul urechiat , în ce profesional nu se știe doar în fente , adevărul e sacul are petec dorel are ce-i trebuie acum , doar sunt colegi .

Leave a Reply