EXCLUSIV! Noi schimbari in organigrama Politiei Timis! Comisarul Razvan Simescu ar putea prelua sefia Sectiei 3, in timp ce criminalistul Adrian Mester va fi avansat la Serviciul Judetean Anticoruptie (DGA)

Procesul de restructurare a organigramei IPJ Timis continua in ritm alert, dupa instalarea in functia de inspector sef, pana la organizarea unui concurs de titularizare pe post, a comisarului sef Nicolae Boia, de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante toxice.


Astfel, dupa ce absolventul de cursuri FBI, Mircea Rosu, a fost readus in pozitia de adjunct al comandantului Politiei Municipiului Timisoara, Alin Petecel, urmeaza o noua schimbare la sefia Sectiei 3 Politie, institutie care, pana in octombrie 2015, a fost condusa chiar de Nicolae Boia.

Astfel, surse inca nedeconspirate din cadrul IPJ Timis ne-au anuntat iminenta numire a comisarului Razvan Simescu (foto) in fruntea Sectiei 3, in locul fostului “pistolar” de la Crima Organizata, comisarul Florin Diacenco. De precizat ca pe raza Sectiei 3 Politie isi desfasoara activitatea patronala milionarii Jiva Marcov si Gavrila Campean.

O alta schimbare despre care se vorbeste la IPJ Timis este mutarea subcomisarului Danielei Glisici de la Serviciul Logistic la Serviciul Cabinet, Dispeceratul 112, dar si iminenta detasare a unuia dintre cei mai buni criminalisti, comisarul sef Adrian Mester, la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis din cadrul DGA.

Vizat de o importanta promovare in sistem, respectiv in functia de sef serviciu, este si o ruda apropiata a chestorului Ioan Mirescu, adjunctul sefului Politiei Romane, dar despre aceasta “rocada” aproape obligatorie, in viitorul episod dedicat schimbarilor declansate de noul inspector sef in cadrul Politiei Timis. (G.I.)

5 thoughts on “EXCLUSIV! Noi schimbari in organigrama Politiei Timis! Comisarul Razvan Simescu ar putea prelua sefia Sectiei 3, in timp ce criminalistul Adrian Mester va fi avansat la Serviciul Judetean Anticoruptie (DGA)

  1. Dah …este din nou vremea plutonierilor. Ce bine îmi pare că nu mai sunt în sistemul ăsta de….

  2. Razvan cel putin stie carte si are si oarece experienta. Multi ar avea ceva de invatat de la el. Si mai are si caracter. E adevarat ca este destul de pilos, dar asta ramane pe planul doi.
    Adi, are multa poezie in el. Vorbeste mult, are replici dar dar fara rima…. Drum bun Adi draga. In final ai dat dovada de intelepciune.

  3. Ce te faci dacă Răzvan îl întîlneste pe Bachus și mai are si dotarea asupra lui , atunci e ol problema că el nu se lasa si îl scoate la în aintare și nici nu pleaca de la locul faptei pîna nu îl dovedeste pe el pe Bachus.

  4. “Oda domnului plutonier” – fragment dedicat domnilor colonei
    Mersei cu Vasi pana la padure / ca sa ciordesc un metru ster / si-am vrut s-adun si niste mure / dar ah…bagami-a-as, era acolo si domnul plutonier.
    Am zis c-am ghinion la metru ster / asa ca ma dusei pe santier / dar cand depozitul fortam cu-n levier / …. bagami-a-as … domnul plutonier…
    Dar ma reprofilai pe fier / si-am inceput sa sper / ca nu-l mai vad, in palaria mea, pe domnul plutonier. / Dar cand s-o tai pe usa de din dos / ma prinse un tip inalt, bine facut, deloc hidos / si-mi spuse cu un ton blajin : sunt colonel acum, dar tot din plutonier provin….

Leave a Reply