RALLY JIMBOLIA! Pilotii de automobilism din Timis si-au pus bolizii la lucru pe o ploaie torentiala! Favoritii competitiei au apelat la “gumele” speciale, au riscat si au castigat

Pilotii timseni si spectatorii din Jimbolia au infruntat cu brio vremea neprielnica, ploaia torentiala, si au participat la un spectacol de top, asa cum a fost “Rally Sprint & Kart Jimbolia 2017”.


Mihai Preunca si-a respectat statutul de sportiv de top de perspectiva, la 16 ani, si a castigat clasa Debutanti si clasa E.

Marius Giurisici a venit cu reputatia de campion national, pilot de talie europeana, si a confirmat calculele hartiei, invingand la clasa 1. Locul II, Sburlea Florin, locul III – Boncalo Sergiu.

Nu s-a lasat mai prejos nici Alin Linca si a performat, din nou, ocupand primul loc pe podium la clasa 3. Locul II – Grui Alexandru, locul III – Sorin Mihoc.

La clasa 2 batalia a fost foarte interesanta intre un echipaj de raliu, pilot-copilot (Preunca Daniel – Petenchea Daniel), in conditiile in care amandoi au concurat pe aceeasi masina. Experienta si profesionalimul si-a spus cuvantul, Preunca Daniel castigand clasa.

Echipa campioana la Rally Jimbolia a fost AS Dumbravita Rally Team, urmata de Schoko Baroque- Constructim Racing Team. Kartingul a facut, din nou, deliciul spectatorilor, copii cu varste cuprinse intre 6-12 ani concurand cu succes la cele trei clase. PUFO – campionul kartingului de la Jimbolia – Konig Eduardo, din Deta, locuj I; Juniori, locul 1, Taraban Antonio; Supersport – locul I – Nagy Victor; KIDS – locul 1 – Nagy Alessia, locul II – Urcan Daiana, locul III – Kiraly Rares. Echipa castigatoare la karting a fost tot AS Dumbravita.

Urmatoarea etapa din Campionatul de Automobilism Timis este RALLY-KART PERIAM 2017, in 17.06.2017. Intre timp, in perioada 08-11.06.2017, echipajul timisan Giurisici Marius-Giurisici Ladislau va participa la o etapa in Polonia, Myslowice, din Campionatul European de Raliuri de Orientare 2017. (Giurisici Ladislau)

Leave a Reply