PE SURSE! Chestorul Ion Mirescu, vizat de numirea in functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane! Dupa 27 de ani de activitate in sistem, chestorul general de politie Ioan Buda se pregateste de pensionare

Avansat in functia de adjunct al inspectorului general al Politiei Romane, din data de 3 martie 2017, chestorul Ion Mirescu este vizat de numirea intr-o noua functie manageriala in cadrul Ministerului Afacerilor Interne.


Surse guvernamentale ne-au dezvaluit ca fostul inspector sef al Politiei Timis are toate sansele sa fie succesorul chestorului general de politie Ioan Buda la conducerea Politiei de Frontiera Romane, in conditiile in care ofiterul de la Cluj se pregateste de pensionare.

De altfel, Ion Mirescu este familiarizat cu activitatea specifica Politiei de Frontiera, intrucat a condus Politia de Frontiera Mehedinti, iar in perioada 2012 – 2015, a detinut chiar functia de inspector sef al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

Chestorul general de politie Ioan Buda se afla la conducerea Politiei de Frontiera din anul 2009, cu o pauza de un an, in perioada decembrie 2015 – decembrie 2016, cand a fost numit secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Si-a inceput activitatea la PTF Bord, in 1990, deci are o vechime in sistem de 27 de ani. In cazul in care va prelua functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane, chestorul Ion Mirescu va avea un salariu anual de aproape 150.000 de lei. (V.E.)

7 thoughts on “PE SURSE! Chestorul Ion Mirescu, vizat de numirea in functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane! Dupa 27 de ani de activitate in sistem, chestorul general de politie Ioan Buda se pregateste de pensionare

  1. E o gluma ! Ta majorul de Simian ? Asa-i cand guvernantii nu au facut armata , vai de Politia de Frontiera .

  2. Sa vedeti voi daca nu-l “trage” si pe dl. Cornea pe la capitala….undeva adjunct sau sef pe la jandarmerie ca cica-i bun la asta…si in plus si merita. Scria unul mai demult, ca cica-i plin de calitati, dar le tine ascunse.

  3. Nea Gică … mare bou ești. Uită-te la agaricii purtători de table promovati în ultimul timp. Poate aia sa meargă după el ca nu prea au altceva de făcut. Era unul nea Gică… dus rău de tot. Ai ales bine.

  4. Dragul meu, eu sunt nea Gica cel real si o sa va bantui mult de tot. Pe de alta parte ai si tu dreptate. Acum nu stiu daca esti destept sau doar ai spirit de observatie. Ma gandii doar sa-l mai bag in seama si pe dl. cornea ca stiu ca-i place sa fie in centrul atentiei. Ce s-a mai bucurat cand s-a mai scris de el.
    Uite-te luni la fata lui si zi-mi ca n-am dreptate.
    Hai pa!

  5. Mironu este Corupt .vrea sa ajunge ce¿? ?? Are o gasca de militeni cu care face infractiuni. Ion bagate patron la politia germana ca. Tu acolo vrei sa ajungi.era interesat de Firma din Germania . infractor cu gascuta lui numai banii avea in bostan,

Leave a Reply