PRO IARBA! Cheloo de la Parazitii a lansat o campanie pentru legalizarea consumului de cannabis! “Sa vedem cati vor sa incepem dememersurile pentru legalizarea cannabisului”

Catalin Stefan Ion, solistul trupei Parazitii, condamnat, recent, la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri si la 100 de ore de munca in folosul comunitatii, a inceput sa-si ispaseasca pedeapsa. Anuntul a fost facut de artist pe pagina sa de Facebook.


In acceasi postare, rapperul militeaza pentru legalizarea cannabisului: „Daca in tara asta avem dreptul sa facem cancer de la tutun si ciroza de la alcool ia sa vedem cati vor sa incepem dememersurile pentru legalizarea cannabisului”. Iata mesajul integral postat pe Facebook:

“Azi am tuns aproape 1/3 hectare de iarba și a durat vreo 8 ore de munca in folosul asociatiei de locatari (acasa). Daca in tara asta avem dreptul sa facem cancer de la tutun și ciroza de la alcool, ia sa vedem câti vor sa incepem dememersurile pentru legalizarea cannabisului. Spor la laic-dizlaic”.

Cheloo a fost condamnat, miercuri, 17 mai, la 2 ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care era acuzat de procurorii DIICOT de trafic de droguri de risc.

“Prin sentinta penala nr. 235/17.05.2017, condamna inculpatul Ion Stefan  Catalin la pedeapsa de 2 ani inchisoare si 180 zile amenda penala. Cu suspendare sub supraveghere stabilind termen de incercare de 4 ani”, potrivit sentintei pronuntate de magistratii din Ploiesti.

Sentinta vine dupa ce Cheloo incheiase un acord de recunoastere a vinovatiei. Artistul declarase in fata procurorilor ca a oferit unor prieteni cannabis pe care il detinea pentru consum propriu, insa nu a vandut stupefiante.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, pana si fiica fostului presedinte Traian Basescu, EBA, s-a declarat de acord cu legalizarea consumului de cannabis, afirmatie retrasa la indemnul staff-ului de campanie pentru europarlamentare. (Vlad Enciu)

Leave a Reply