INCREDIBIL! Avocat cu limbaj de interlop, amenintari cu moartea la adresa unui jurnalist de investigatie! “Vrei sa vin sa te urmaresc, sa te lovesc cu masina in trafic, sa te omor? Va fac felul cu toporul la toti!”

Un avocat cu limbaj si comportament de interlop a ajuns in atentia organelor de cercetare penala, dupa ce a proferat injurii incalificabile si a amenintat cu moartea un jurnalist de investigatie.


Sorin Sava Tarara, fost politist, actualmente membru in Baroul Prahova, a fost extrem de revoltat de aparitia unui articol de presa, in care erau deconspirate o serie de afaceri cu produse obtinute din prelucrarea titeiului, de care se leaga numele sau, in calitate de reprezentant legal.

Dupa ce a cerut stergerea articolului si a fotografiilor publicate de cotidianul Buna Ziua Iasi, avocatul cu apucaturi de interlop a rabufnit la telefon si, intr-un limbaj extrem de violent, a amenintat ca vine in redactie cu toporul. “Imi bag p… in ziarul vostru, ma! Daca vin acolo va fac felul cu toporul la toti si imi iau o amenda de 200 lei. Pai sunteti sanatosi la cap? Vrei sa vin sa te urmaresc, sa te lovesc cu masina in trafic, sa te omor, sa-ti rup picioarele? Iti spun si chestia asta daca vrei!”, a amenintat Sorin Sava Tarara.

A continuat cu un potop de injurii incredibile pentru un specialist in Drept, pentru un reprezentant al breslei avocatilor din Romania. “Pe bune probabil. Atunci ce? Hai ca-mi bag p… in ma-ta atuncea, ma, f… rasa ma-tii de nesimtit! Lasa ca vin peste tine la Iasi, sa vezi cine sunt eu, baga-mi-as p… in ma-ta si in rasa ma-tii, cu ziarul ma-tii cu tot!”, i-a transmis Tarara reporterului Ciprian Boaru.

Dupa acest incident, conducerea ziarului din Iasi a decis sa sesizeze Baroul Prahova, pentru sanctionarea comportamentului de interlop al avocatului, dar si Politia si Parchetul cu o plangere penala pentru amenintare. (V.E.)

5 thoughts on “INCREDIBIL! Avocat cu limbaj de interlop, amenintari cu moartea la adresa unui jurnalist de investigatie! “Vrei sa vin sa te urmaresc, sa te lovesc cu masina in trafic, sa te omor? Va fac felul cu toporul la toti!”

  1. Se vede pe fata lui ca-i dus. Mai e unu la noi in ploiesti de-i zice iordache – tot fost gabor, frate de golanii cu papagalu asta si cu restaurant pe la km. 6. Nu parchetu sau politia, ci presa trebuie sa-i calareasca nitel. Lasati-i incet ca sunt suficienti de prosti ca sa-si dea arama pe fata, si dupa aceea hat pe ei si pe mama lor, cum se mai zice.

  2. Nu le dă banii angajaților, îi muncește că pe sclavi și daca pleci de la ei nu iti mai vezi banii pe care tii mai datorează pe ce ai muncit.un țigan nenorocit din Buzău.

  3. Ce avocat e acesta dacă are dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fara să aibe permis de conducere valabil.

Leave a Reply