VIDEO! Autoturism jefuit in cateva secunde, pe o strada din Dumbravita! Desi furtul a fost suprins de camerele video montate pe o cladire, agentul de politie Daniel Brinzan inca nu a ridicat inregistrarile

O camera de supraveghere video montata pe o cladire din Dumbravita a surprins, in dupa-amiaza zilei de 2 iunie, o lovitura data la pont de o banda de hoti.


Masina de serviciu a unui agent de vanzari, care era parcata pe strada Conac, a fost deschisa in cateva secunde, iar din interior au fost sustrase bunuri si bani in valoare de peste 5.000 de lei.

Dupa cum se poate vedea si pe inregistrarea ajunsa in posesia Impact Press, hotul a fost adus la locul faptei de complicii sai, care au oprit pentru cateva clipe un bolid Alfa Romeo de culoare neagra, dupa care a infractorul a testat reactia trecatorilor, dat atacul si a plecat linistit. Ziua in amiaza mare, in plin trafic de pietoni si de masini. “Am sunat la 112, mi-au facut legatura la Politia Dumbravita, de unde mi s-a spus ca un echipaj va ajunge imediat la locul faptei. Au venit dupa o ora si jumatate, au constatat comiterea faptei, insa nu i-a interesat si inregistrarea video pe care se poate vedea numarul masinii cu care a fost adus hotul, dar si fata sa. Poate, daca ar fi actionat rapid, mi-ar fi recuperat bunurile. Este vorba despre o tableta samsung, un telefon si toate incasarile de vineri, aproximativ 1.500 de lei”, ne-a declarat pagubasul Vasile Negrut.

De altfel, politistul care se ocupa de caz, agentul Daniel Brinzan, nu a ridicat inregistrarile nici dupa trei zile, semn ca nu este foarte preocupat sa rezolve dosarul. Desi filmuletul i-ar oferi toate informatiile de care ar avea nevoie pentru prinderea unuia dintre hotii care, de aproape un an, mizeaza pe pasivitatea oamenilor legii pentru a continua sa terorizeze Timisul. (G.I.)

3 thoughts on “VIDEO! Autoturism jefuit in cateva secunde, pe o strada din Dumbravita! Desi furtul a fost suprins de camerele video montate pe o cladire, agentul de politie Daniel Brinzan inca nu a ridicat inregistrarile

  1. Nea Vasile. iti zisei sa ai si matale nitel rabdare. Ma urcai pe stalp a doua zi, insa n-avui cheia necesara sa desfac camera sa iau filmarea. dar acum ca o detera astia pe public ma ajuta al mic al meu sa fac un scrin shat si o sa ma apuc de treaba, imediat ce termin celelalte cateva sute de reclamatii nerezolvate.

  2. Deci, domnule AGENT, as vra sa va dau replica chiar aici, dar educatia nu imi permite chiar daca am 10 clase si spal scari de bloc nu vreau sa cobor atat de jos incat sa ma balacaresc aici cu dumneavoastra . Vreau sa va aduc la cunostinta ca am apelat la ImpactPress deoarece este un hot posibil periculos in libertate, posibil acest individ in una din nopti va comite o spargere si, daca va fi prins in flagrant, va lua o viata, apoi vom face iar si iar juraminte ca nu vom uita tristul eveniment, poate cine stie aceea persoana poate sa fie una din cunostintele dumneavoastra. Dupa cum ati vazut, de fapt cred ca nu ati vazut, el vine lansat sa comita infractiunea, nu este un cleptoman oarecare, daca ma intelegeti ce vreau sa spun. In plus, si cu asta inchei, imi doresc ca in 10 zile sa imi aduceti la cunostinta ca acest infractor este prins si gata sa dea socoteala, sa imi dati motiv de a va felicita. Daca nu va fi prins, voi incepe sa cred ca Militia ma cearta tot pe mine, omul de buna credinta, care incearca prin toate posibilitatile sa dovedeasca un infractor. Apropo’s, as vrea sa va spun ca la postul de politie intra mereu faxul, iar de pe telefonul de pe care am fost sunat raspunde o alta persoana! Cred ca ar trebui sa fiti mai apropiat de cetateni decat de infractori, in timp ce noi ne certam probabil mai este sparta o masina. Aveti numarul meu, va stau la dispozitie pt a va da detalii pe care am incercat sa le adun. ,,NU EU SUNT INFRACTORUL SI NICI DUSMANUL POLITIEI”! Sunt un cetatean care a fost jefuit ziua in amiaza mare. Imi cer scuze daca am fost ironic, nu ma intereseaza discutiile inutile, vreau fapte nu vorbe. Cu totii suntem satui de scuze, mereu scuze peste scuze, sunteti legea, reprezentati statul, faceti-o cu cinste si mandrie. Va doresc serviciu usor, fara neplaceri, si mai putine fapte rele.

  3. Vezi matale, eu te apreciez ca ai spirit civic si vrei binele tuturor, dar nu te supara, tot matale gresesti. Pai toti ne urati la despartire ” servici usor”. Pai ce-i mai usor decat sa nu faci nimic ?
    In al doilea rand cred ca matale ti cu ursu, in sensul ca te-ai apucat de proza in loc sa faci niscaiva investigatii. Daca erai de caracter si doreai sa avem un servici usor, luai nr. masinii de pe filamare, dadeai o bere la sectorist, aflai proprietarul, il filai si conform pozei aflai cine-i faptasul. Iti chemai doi – trei prieteni si-l retineai undeva intr-un loc public, dar foloseai o singura mana pentru ca sa poti cu cealalta sa suni la 112 si sa-l chemi pe nea Branzan.
    Sper ca ai invatat ceva pentru viitor… si in plus nu-ti mai lasa lucrurile la vedere ca hotii cauta peste tot, inclusiv prin portbagaje.
    Baga-le pe la motor, ca bujii nu se mai fura de mult.
    Te scuzam ca ai fost nitel ironic dar nu ne mai ura ” servici usor” ca imi vine sa merg la culcare desi mi-s schimbul trei.
    Hai ca mi-ai placut. Te pup ! Pa,pa !

Leave a Reply