VOTURI CU BUCLUC! Liderul de sindicat al politistilor din Timis, revoltat dupa ce a pierdut alegerile la Cartel ALFA in favoarea contracandidatului de la Politia de Frontiera! “Unele lucruri nu au fost corecte la aceste alegeri!”

Alegerile generale la Cartel ALFA Timis, la care au participat reprezentanti ai celor 54 de sindicate afiliate, au fost castigate de fostul presedinte al organizatiei, Corneliu Podoleanu, care a fost reales in functie din postura de unic candidat. Nici la functia de secretar nu a fost mare concurenta, delegatii aflati in sala mergand pe “mana” unicului sindicalist aflat in cursa, Sebastian Duma.

In schimb, marea batalie s-a dat pentru functiile de vicepresedinti, unde pe cele trei locuri disponibile s-au inscris cinci candidati, printre care si Doinel Malcoci si Viorel Popa, liderii organizatiilor sindicale de la IPJ Timis si Politia de Frontiera.

Spre marea nedumerire a lui Doinel Malcoci, sindicalistii de la Cartel ALFA Timis l-au preferat intr-o functie de vicepresedinte pe Viorel Popa, acesta castigand disputa cu omologul sau de la IPJ Timis la o diferenta de 7 voturi.

“Acest esec nu este un capat de drum pentru mine, insa ma revolta faptul ca am fost folosit doar pentru a se crea impresia de concurenta. In conditiile in care rezultatele au fost previzibile, ca sa nu spun altfel, nu inteleg de ce mi s-a propus depunerea candidaturii. In momentul in care, cu doua zile inainte de alegeri, am fost intrebat de cei de la Cartel ALFA de ce nu-mi fac reclama in randul sindicalistilor, pentru ca Viorel Popa isi face, am fost convins ca se intampla ceva in culise. Acuma, daca pun totul cap la cap, imi dau seama ca unele lucruri nu au fost corecte la aceste alegeri. Chiar daca presedintele Corneliu Podoleanu mi-a spus ca nici el nu se astepta la acest rezultat, decizia mea este urmatoarea: nu mai particip la nicio adunare sindicala a Cartel ALFA Timis, chiar daca suntem o organizatie afiliata”, ne-a dezvaluit Doinel Malcoci.

Rezultatele finale pentru functiile de vicepresedinti – Zaharie Zbercea (46 voturi), Viorel Popa (35 voturi) si Dumitru Pristoleanu (30 voturi). De remarcat ca niciunul dintre cei doi politisti nu si-au dat votul unul la celalalt… (G.I.)

Sursa foto: banatulmeu.ro

7 thoughts on “VOTURI CU BUCLUC! Liderul de sindicat al politistilor din Timis, revoltat dupa ce a pierdut alegerile la Cartel ALFA in favoarea contracandidatului de la Politia de Frontiera! “Unele lucruri nu au fost corecte la aceste alegeri!”

  1. Pai Malcoci e atat de prost ca nici vecinii nu il vrea! Un mascarici care nu a facut niciodata nimic doar a tocat banii sindicatului. Un nesimtit! Credea ca se capatuieste din nou? Hhahahhahaaha

  2. Mentalitate de pierzator in cel mai pur stil. Cand pierzi e de vina oricine altcineva, e de vina arbitrul, vremea, terenul, a fost ceva aranjat, masluit in loc sa te ridici, sa accepti infrangerea sa iti privesti demn adversarul in ochi si sa il feliciti.

  3. Mai doinele, am trait doua mari dezamagiri saptamana asta : tu si Halep. Hai ca la ea te puteai astepta dar la tine…fu mare surpriza!. Acum vedem si noi la cate concursuri ai participat, pentru ca ar fi trebuit sa sti ca intotdeauna e nevoie la concurs si de un mascarici, iar tu ai corespuns in totalitate, sau ca sa ma exprim mai pe limbajul politienesc ai fost ca o pusca de panoplie, fara cui percutor, fara teava, fara pat dar ce-i mai trist, si fara cocosel.
    Nu poti decide tu daca sa mai participi sau nu la adunarile Cartel Alfa. Asta noi decidem , iar in ceea ce te priveste ramai in continuare activ pe site ca uite ce rating faci. Nu se scrie de iohanis cat se scrie de tine. Si inca o veste buna : au interzis astia reprezentatiile la circ, cu animale, cu cateva exceptii printre care si papagalii. Iar ai scapat. Asta da noroc !
    Crede-ma ca iti vreau binele. Las ca trec intr-o zi pe la banloc sa-mi bag rama in balta ta si mai stam de vorba….. Hai pa !.

  4. Malcoci, un frustrat…”mare politist” care in ultimii 10 ani n-a mai iesit in strada din biroul sau de la etajul 3…de unde prindea hotii cu telefonul…iar principala sa activitate(pe timp de vara) era organizarea concediilor sefilor din politie (si a altora…) in insula greceasca Thasos…pentru aceasta “activitate” a fost recompensat de Mirescu cu “salariu de excelenta” ceia ce i-a permis sa iasa la pensie cu o pensie nesimtita…mai bine ar sta acasa sa si-o manance si sa lase sindicatul pe mainile altora mai capabili…parca asa spunea Malcoci despre Coarna…sa lase sindicatul ca doar e pensionar….

Leave a Reply