RAFUIALA IN PSD! In cazul in care Sorin Grindeanu va fi “detronat” din fruntea Guvernului, timisorenii avansati in functii la Bucuresti risca sa fie trimisi acasa! Mari emotii si pentru inspectorul sef al Politiei Timis

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc miercuri, de la ora 16, la Palatul Parlamentului, poate insemna inceputul sfarsitului pentru mandatul de prim-ministru al lui Sorin Grindeanu.


Atacat la baioneta de Gabriela Firea, primarul general al capitalei, si ironizat subtil de liderul PSD, Liviu Dragnea, premierul banatean se poate astepta la ce-i mai rau in privinta viitorului sau in fruntea Guvernului, chiar daca este sustinut de voci izolate din partid, cum este si cea a primarului municipiului Iasi.

“Nu mi-a placut atitudinea unor colegi din partid, care s-au gandit sa dea cu pietre in premier, doar ca sa-i fie pe plac lui Dragnea. Grindeanu nu trebuie sa plece, ci trebuie sa fie ajutat! Pai, cum sa-l dai jos la sase luni, cand tot tu l-ai pus acolo? Daca acum il dai jos, inseamna că esti dus cu pluta!”, a sarit Mihai Chirica in apararea premierului.

Si presedinta PNL, Raluca Turcan, a caracterizat lupta din PSD cu o rafuiala intre grupuri mafiote. “PSD isi sapa singur groapa. In momentul de fata se sabotează din interior, iar la lopată este Liviu Dragnea. Este principalul om care in momentul de fata actioneaza impotriva PSD”, a spus Turcan.

Pe de alta parte, un deputat de Timis a recunoscut, la o emisiune TV, ca Liviu Dragnea ar fi trebuit sa fie premier. “Nu stiu daca exista frustrare pentru Dragnea, dar la nivelul PSD, in foarte multe discutii pe care le avem, sunt colegi care spun ca Liviu Dragnea ar trebui sa fi fost premier, el este cel care ne-a condus. Colegii nostri din tara il sustin la modul foarte clar”, a precizat Adrian Pau, cu convingerea ca Grindeanu si Dragnea au maturitatea politica pentru a duce un proiect pana la capat.

Revenind la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, trebuie sa spunem ca, in cazul in care Sorin Grindeanu va fi fortat sa plece din fruntea Guvernului, este foarte posibil ca toti oamenii promovati de premier in functii la Bucuresti sa se intoarca acasa.

Este vorba despre Simona Teighiu-Jurj, secretar de stat la Ministerul Economiei, chestorul Ioan Mirescu, inspector general adjunct al Politiei Romane, Valentin Korman, vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, Petru Andea, secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale, dar si Alexandru Chirila, Iulian Anghelus, Eva Andreas si Adrian Piclisan. Cu siguranta, sedinta de miercuri a PSD va fi urmarita cu sufletul la gura de oamenii lui Grindeanu, dar si de inspectorul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, comisarul sef Nicolae Boia, care, odata cu revenirea la “vatra” a chestorului Ioan Mirescu, isi va pierde functia de comandant al politistilor timiseni. (G.I.)

3 thoughts on “RAFUIALA IN PSD! In cazul in care Sorin Grindeanu va fi “detronat” din fruntea Guvernului, timisorenii avansati in functii la Bucuresti risca sa fie trimisi acasa! Mari emotii si pentru inspectorul sef al Politiei Timis

  1. Nu e problemă pt micul Boia, il pune Waadaf vânzător la tejgheaua de la Galeria, sau nevastasa la Euro, deh sunt in familie, nu?
    Sau se face diriginte de șantier lângă blocurile arabilor de lângă Maldini

  2. Ma baiatule, tu n-ai cum sa fi nea Gica ci esti cel putin un plutonier de mana a doua sau mai bine zis un sifon care face ce stie mai bine adica sa dea pe goarna bulshituri neprobate si defaimatoare.
    E posibil sa te cheme gheorghe si sa fi un mare prost, insa n-ai cum sa ma depasesti. Eu mi-am castigat acest renume de prost si de jegos in timp, printr-o activiate sustinuta, nu prin feicuri postate la oha ca tine.
    Nu vezi ca n-ai nici rima si nici umor ? Tu, vad ca sti ce spun sau gandesc toti arabii, insa nu sti ce-a spus Dabija!
    Deci, ciocu mic si joc de glezna.

  3. Mai baietilor voi sunteti politisti, politicieni sau prieteni cu ei? Va intreb fiindca imi lasati un gust amar…

Leave a Reply