RAZBOI PSIHOLOGIC! Antrenorul ACS Poli, acuzat de instigare la violenta a ultrasilor din galeria UTA! “Sa rupa gardurile, sa rastoarne autocare, sa fie adevarati!”, cere Ionut Popa inainte de meciul retur al barajului de Liga 1, de pe stadionul din Siria

Dupa ce, la finalul primului meci de baraj dintre ACS Poli si UTA Arad, antrenorii celor doua combatante au fost la un pas sa se incaiere pe tunelul spre vestiare, pentru meciul retur, care se va disputa, astazi, de la ora 17,30, pe stadionul din Siria, fortele de ordine au fost puse iarasi pe jar de Ionut Popa.


Nabadaiosul antrenor al timisorenilor i-a provocat pe membrii galeriei utiste sa fie ultrasi adevarati, sa rupa, sa distruga, ca si suporterii din America de Sud.

“Am avut o discutie, marti, cu cativa membri ai galeriei utiste. Le dau si numele, Neamtu si Gabi. Suporterii ma considera pe mine si pe Falca principalii inamici, dusmani, vinovati pentru ceea ce s-a intamplat la UTA. Pe Falca pentru ca e primar, pe mine, pentru ca sunt antrenor la Poli, pe noi ne urasc cel mai mult. Stiu de la ei lucrul acesta.

Si-au cerut scuze pentru injuraturile de la conferinta de presa, folosesc acest cuvant magic cu m de la mama. Le-am spus ca nu sunt multumit de ei, ca nu sunt ultrasi adevarati. Ca Legia Varsovia sau ca cei din America de Sud, de exemplu, sa rupa gardurile, sa rastoarne autocare, ei sunt mai moi, iar eu le cer sa fie asa, adevarati…“, este declaratia lui Ionut Popa, pe care presa din Arad o vede ca pe o autentica instigare la violenta.

“Ionut Popa a reusit contraperformanta de a rupe pacea cu aradenii, fara sa-l intrebe nimeni de razboi!”, au titrat ziarele online din Arad, sperand ca eventualele reactii violente la declaratiile antrenorului timisorean, cu resedinta in Arad, sa ramana doar la nivel verbal. (C.R.)

 

Leave a Reply