ULTRAS! Dosar penal pentru un suporter din galeria Timisoarei, la meciul UTA Arad-ACS Poli! Jandarmii l-au prins in timp ce incerca sa introduca pe stadion materiale pirotehnice

Echipajele Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara care au asigurat masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor pe timpul desfasurarii meciului de fotbal dintre UTA Arad si ACS Poli, ce a avut loc, joi, pe stadionul din localitatea Siria, judetul Arad, au efectuat un control strict al spectatorilor, pentru prevenirea unor acte de violenta.


Misiunea jandarmilor timisoreni s-a desfasurat in cooperare cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad, Inspectoratului de Politie Judetean Arad si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.

“In timpul in care s-a efectuat accesul suporterilor echipei oaspete in arena sportiva, inainte de inceperea competitiei, la controlul corporal preventiv efectuat s-a gasit asupra unei persoane, material pirotehnic. Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un barbat in varsta de 36 de ani, cu domiciliul in municipiul Timisoara”, ne-a comunicat lt. col. Finata Emilia Margareta, ofiterul de Informare, relatii publice si cu publicul la Gruparea de Jandarmi Mobila “Glad Voievod” Timisoara.

Avand in vedere ca „efectuarea fara drept de operatiuni cu articole pirotehnice” constituie infractiune, conform prevederilor Legii nr. 126/1995, republicata, privind regimul materialelor explozive, jandarmii au intocmit actele de sesizare pe care le-au predat organelor de urmarire penala. (Mara Ion)

Leave a Reply