BZZA.RO! Mit sau realitate? In barul Cuib din Timisoara si-au facut aparitia, ca prin fum, cei trei dragoni ai lui Danaerys Targarian

Un incident extrem de interesant s-a petrecut, luni seara, in barul Cuib, din piata Unirii, din Timisoara. Clientii localului jura ca cei trei dragoni ai lui Danaerys Targarian au venit alaturi de ei sa bea un shoot si sa fumeze o tigara.


“In jur de ora 23 un barbat inalt, bine facut si cu o barba mare fumand o pipa a intrat in bar. Initial am zis ca e Harbard din Vikingii pentru ca era foarte calm, impaciuitor si toate femeile cadeau in genunchi cand il vedeau. Desi e interzis prin lege, el a tras trei fumuri. N-a durat mult, iar in bar si-au facut aparitia cei mai linistiti dragoni ai lui Danaerys:  Viserion si Reagan.

Au stat cuminti la usa si au asteptat-o pe maica-sa care si-a facut aparitia triumfal pe Drogon. Ne-a zis “I will take what is mine with fire and blood” si a comandat cate un Kamikadze. Special pentru Dragon a luat o limonada de menta ca se stricase la stomac”, explica Maricel Avramut, unul dintre clientii care jura ca a pus mana pe celebrii dragoni.

La cateva minute distanta de la eveniment, in barul Papillon si-ar fi facut aparitia si celebrul John Snow. Spre deosebire de incidentul din Cuib, evenimentul din Papillon a trecut aproape neobservat, asta si pentru ca mesenii erau mai interesati de ultimul episod din Twin Peaks decat de ce va fi in seria a 7-a a serialului Game of Thrones. (Caius Seracin)

Nota! Acest text este un pamflet si va fi tratat ca atare!

Leave a Reply