JOINT! Consumatori de cannabis, prinsi in flagrant de Politia Locala Timisoara! Drogurile au fost achizitionata de la dealerii care-si fac veacul in zona Garii de Nord

Politistii locali, aflati in patrulare in dupa-amiaza zilei de duminica, in jurul orei 15, au observat pe B-dul Republicii, la intersectia cu str. Jiul, in spatele statiei RATT, cinci persoane care, la vederea patrulei, au devenit agitate, au incercat sa se ascunda si au aruncat ceva pe jos.


La verificarea acestora s-a constatat ca patru dintre tineri sunt din Timisoara, au intre 16 si 20 de ani, iar o tanara de 20 de ani este din comuna Sichevita.

La aproximativ un metru de acestia, pe jos, se aflau doua plicuri care contineau resturi vegetale de culoare verde-oliv, din categoria substantelor interzise. Tinerii au declarat ca le-au procurat din zona Garii de Nord Timisoara.

Cei in cauza au fost predati politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor conform Legii 143/2000 actualizata, privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Potrivit articolului 2 din aceasta lege, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. (M.I.)

Leave a Reply