MAZILIT! Omul de baza al lui Grindeanu din PSD Timis, schimbat din functie! Alfred Simonis a aflat de la televizor ca nu mai este secretarul grupului social-democrat din Camera Deputatilor

Razboiul total din PSD a ajuns in faza loviturilor sub centura dintre cei doi combatanti, Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu.


Dupa ce, ieri, premierul i-a retras dreptul de semnatura ministrului Sevil Shhaideh, pentru a nu aloca fonduri de sustinere primariilor pro-Dragnea, in perspectiva motiunii de cenzura, astazi, liderul PSD a lovit din plin in tabara dizidentilor din Timisoara.

Deputatul Alfred Simonis, omul de baza al lui Sorin Grindeanu in PSD Timis, si-a pierdut functia de secretar al grupului social-democrat din Camera Deputatilor. Cu siguranta, aceasta sanctiune vine pe fondul sustinerii declarate a lui Sorin Grindeanu in razboiul fratricid din PSD.

„Am aflat de la colegi care se uitau la televizor. Nu am fost anuntat oficial. Asta este. Sunt convins ca are legatura cu faptul ca am anuntat ca nu voi vota motiunea de cenzura. Aceasta schimbare a mea din functie nu schimba cu nimic decizia mea de a nu vota motiunea de cenzura”, a declarat Simonis pentru opiniatimisoarei.ro.

Cu siguranta, razbunarea lui Dragnea pe toti cei care-l sprijina pe premier, in cazul in care motiunea de cenzura va trece la vot, nu se va opri doar la Alfred Simonis… (Vlad Enciu)

 

 

 

Leave a Reply