MOTIUNE! Cine sunt parlamentarii de Timis care s-au “sinucis” politic alaturi de Sorin Grindeanu? Deputatii Alfred Simonis si Adi Pau au fost in sala, dar au refuzat sa voteze

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu a trecut cu 241 de voturi „pentru” si 10 voturi „contra”. Cei mai multi dintre deputatii si senatorii PSD si ALDE au respectat directivele si au votat motiunea, insa nu toti.


In afara lui Victor Ponta, secretar general al Guvernului demis, care a votat impotriva motiunii de cenzura, asa cum anuntase, alaturi de Sorin Grindeanu au mai fost 13 parlamentari ai PSD si ALDE, arata Digi24.

Au existat insa si unii care au lipsit de la vot sau au venit, dar nu au votat. In aceasta ultima categorie s-au aflat oamenii lui Daniel Constantin, fost lider ALDE alaturi de Calin Popescu Tariceanu. A existat si un deputat PSD care a votat impotriva motiunii.

Conform sursei, au absentat de la vot: Adrian Nicolae Diaconu, senator PSD de Timis, Eugen Dogariu, senator PSD de Timis, Marina-Adelina Coste, deputat PSD de Bihor, Bianca-Miruna Gavrilita, deputat PSD de Timis, Luminita-Maria Jivan, deputat PSD de Caras-Severin, Ion Mocioalca, deputat PSD de Caras-Severin, Catalin-Marian Radulescu, deputat PSD de Arges, Ion Spanu, deputat PSD de Caras-Severin. Altii, desi au venit, nu au votat: Nicolae Banicioiu, deputat PSD de Iasi, Adrian-Radu Pau, deputat PSD de Timis, Alfred-Robert Simonis, deputat PSD de Timis, Alin Vasile Vacaru, deputat PSD de Gorj.

Vot impotriva motiunii: Radu Borza, deputat ALDE de Brasov. Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat deja ca va propune exluderea din partid a lui Radu Borza. (V.E.)

One thought on “MOTIUNE! Cine sunt parlamentarii de Timis care s-au “sinucis” politic alaturi de Sorin Grindeanu? Deputatii Alfred Simonis si Adi Pau au fost in sala, dar au refuzat sa voteze

Leave a Reply