EXPLOZIV! Oamenii premierului Sorin Grindeanu se intoc acasa! Chestorul Ion Mirescu revine la conducerea Politiei Timis, in timp ce comisarul sef Nicolae Boia nu mai stie daca “nimereste” poarta Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice

Mandatul comisarului sef Nicolae Boia la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis s-a incheiat, paradoxal, inainte a incepe oficial.


Chestorul Ion Mirescu, delegat in functia de adjunct al sefului Inspectoratului General al Politiei Romane, a revenit pe functia de inspector sef la Politia Timis, dupa esecul tentativei fostului premier Sorin Grindeanu de a prelua puterea in PSD.

Toti oamenii presedintelui se intorc, incet, incet, acasa, pe functiile abandonate vremelnic pentru sinecurile de la Bucuresti, chiar si chestorul de politie Ion Mirescu, care intrerupe, brusc, lupta inlocuitorului sau la comanda Politiei Timis cu marii infractori din judet, dar si cu “cartitele” raufacatorilor din structurile de putere ale judetului.

Printre marile “realizari” ale comisarului sef Nicolae Boia la comanda IPJ Timis se numara, dupa cum Impact Press a consemnat la vremea respectiva, cuvantarea transfrontaliera de la deschiderea unui restaurant din Serbia, patronat de omul de afaceri timisorean Gavrila Campean, dar si “rezolvarea” dosarului spargatorilor de lux din Timis, soldat cu prinderea plevustii, pestii mari fiind anuntati la timp sa dispara din tara.

Deocamdata, comisarul sef Nicolae Boia se va intoarce de unde a plecat, la conducerea Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice, insa functia sa nu mai este la fel de sigura ca inainte. In conditiile in care sustinatorii sai politici, liderii PSD din Timis si Caras-Severin, Sorin Grindeanu si Ion Mocioalca, au intrat in dizgratia conducerii centrale a PSD, este foarte posibil ca functia de la Servicul Arme sa fie scoasa, cat de curand, la un concurs cu un rezultat cat se poate de previzibil… (V.E.)

9 thoughts on “EXPLOZIV! Oamenii premierului Sorin Grindeanu se intoc acasa! Chestorul Ion Mirescu revine la conducerea Politiei Timis, in timp ce comisarul sef Nicolae Boia nu mai stie daca “nimereste” poarta Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice

  1. Funcția d-lui Boia Nicolae este fff sigura ca urmare a promovării examenului dat în 15.10.2015,deci prin urmare este titular pe functie !! Degeaba încercați sa manipulați cititorii, pt k nu poți destituit un om asa “tam -nesam “chiar dacă din păcate dictează politicul în cadrul tuturor ministerelor, iar activitatea și rezultatele vorbesc de la sine !! Este un profesionist și fff conștiincios. Va rog nu mai terfelitî numele omului …chiar dacă sunteți ziarist …și vi se permit atâtea!!

  2. Nu numai ca a dat concurs pe funcție dar si rezultatele din ultima vreme sunt excepționale. Marea descindere de la grupa Belințului s-a lăsat zilele trecute cu achitarea tuturor “braconierilor” , si probabil si restul de dosare in lucru vor avea aceeași soarta.

  3. Ce simplu este sa ne dam cu parerea despre oameni pe care nici macar nu ii cunoastem. Domnule Boia nu plecati urechea la toti neavenitii , cine va cunoaste si a lucrat cu dumneavoastra stie ca adevarul este altul. Sunteti deosebit atat ca politist cat si ca om.

  4. (i)Realitatea : las-o jos ca macane…cu ce s-a distins “profesionistul” Boia in cariera? poate imi dai exemplu de vreun caz deosebit rezolvat de el….in afara de pupincurism la organele locale ale psd…nivelul lui intelectual maxim a fost cand lucra la “mascati”…cu scuzele de rigoare pentru acesti baieti speciali care in ultimii ani ( dupa ce a plecat Boia de la ei), au ajuns profesionisti!

  5. cunosti cu precizie data concursului….UAUU….cred ca i-ai fost secretara, te numesti Alinutza, iar momentan il astepti pe mos Craciun la Primarie….fato, poate ne explici cat de bun e Boia….

  6. Stima d-le Boia !in perioada scurta cit a-ti fost la comanda IPJ Timis treaba a mers binisor cu toate ca este nevoie mare de cadre.

  7. @Relu: Într-un rând şi jumătate de osanale ai făcut trei greşeli gramaticale…ţi le spun sau eşti capabil să le găsesti singur? Se pare că acesta este nivelul celor care îl stimează pe “şefu’ “…

  8. Relu asta habar nu are de limba Romana! “”Stima d-le Boia! In perioada scurta cat ati fost la comanda IPJ Timis, treaba a mers binisor cu toate ca era mare nevoie de cadre.”

Leave a Reply