TENIS! Mafia pariurilor, in tribunele de la Wimbledon! „Daca nu castigi, vin dupa tine! Si iti voi omori toata familia!”, au fost amenintarile in urma carora organizatorii au deschis o ancheta

fia pariurilor, wimbledonJucatoarele de tenis nu sunt ferite de amenintari nici macar in timpul celui mai prestigios turneu din circuitul ATP! Pariorii sau fanii obsedati le agreseaza deseori pe sportive, iar un nou caz revoltator s-a petrecut in aceasta saptamana la Wimbledon.


Tenismena ceha Barbora Strycova, a 22-a favorita a turneului de la Wimbledon, a trecut prin momente neplacute inaintea meciului din primul tur, pe care l-a castigat cu 6-3, 6-3 in fata Veronicai Cepede, din Paraguay.

In drumul de la vestiar catre terenul pe care era programata partida, Barbora a fost acostata de un individ care i-a strigat pe un ton violent:

„Daca nu castigi, vin dupa tine! Si iti voi omori toata familia, nu mai prinzi Craciunul! Am pariat o multime de bani pe tine”, au fost amenintarile incredibile ale celui care pare sa aiba profilul unui parior degenerat.

Strycova a raportat incidentul, iar organizatorii au anuntat ca au deschis miercuri o ancheta. Barbora, fosta ocupanta a locului 16 mondial, s-a aratat extrem de deranjata de ceea ce i s-a intamplat: „Am intrat pe teren foarte stresata! Acel om purta un tricou verde, avea barba si era tuns scurt. Nu vreau sa ma plang, dar trec printr-o situatie foarte neplacuta! Mi-au fost adresate niste cuvinte dezgustatoare”, s-a plans Strycova. (Carla Radulescu)

Leave a Reply