ULTRAJ ONLINE! Sofer de TIR retinut pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat o politista pe Facebook! “Daca nu o muta sefii ei, o mut eu la cimitir!”, a rabufnit barbatul pe reteaua de socializare

A incercat sa se razbune pe politista care i-a retinut permisul de conducere, ca urmare a neopririi la un control de rutina, prin postarea pe Facebook a fotografiei acesteia, insotita de un mesaj de amenintare cu moartea.


Este vorba despre un sofer de TIR, in varsta de 34 de ani, din Arges, cercetat si in alte dosare pentru amenintari, loviri si infractiuni silvice.

„Daca nu o muta, o mut eu la cimitir. Sa imi dea si inchisoare pe viata, ca nu am ce pierde!”, a rabufnit individul pe reteaua de socializare.

Dupa ce alte persoane l-au atentionat ca e ilegal ce face si ca poate fi cercetat penal, barbatul a continuat la fel de dur: „Ii faceam filmare cum o jumuleam fir cu fir si unghie cu unghie pe viu, sa vada ce poate face un analfabet!”.

Politista Denisa Grigore, de la Politia Cocu, judetul Arges, a depus plangere penala, iar agresorul online Ionut Nicolae S. a fost identificat si retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva pentru ultraj si amenintare. In caz ca va fi gasit vinovat, risca pana la 6 ani de inchisoare.

„Normal ca amenintarile lui mi-au indus o stare de temere, dar asta nu ma va impiedica sa imi exercit atributiile de serviciu in continuare”, a declarat politista.

De remarcat ca Denisa Grigore a fost incadrata direct la IPJ Arges, in 2016, in urma promovarii concursului pentru ocuparea unor posturi de agenti prin recrutare din sursa externa, organizat de IGPR, obtinand media 9,55. Inainte de a imbraca uniforma de politist, Denisa Grigore a lucrat in presa, fiind jurnalist la Prima TV. (G.I.)

 

Leave a Reply