EXPLOZIV! Avocat din Baroul Timis prins in flagrant in timp ce primea 2.000 de euro mita! Acesta ar fi trebuit sa blocheze o executare silita

Un avocat din Baroul Timis a fost ridicat, azi dimineata, de procurorii DNA din Timişoara, in urma unei operatiuni in care acesta a fost prins în flagrant în timp ce primea mita pentru a opri o executare silita. Deocamdata, numele executorului judecatoresc implicat in acest dosar nu a fost dat publicitatii.


Potrivit anchetatorilor, avocatul Cosmin Panduru a fost prins, marti, în timp ce primea mita suma de 2.000 de euro de la un barbat, care il denuntase pe avocat, pentru a opri o executare silita.

Avocatul Cosmin Panduru mai este cercetat si in alte dosare, dupa ce ar fi lovit un primar din judeţul Caras-Severin, dar si un politist care a sosit la locul unui accident rutier.

Ultimul incident s-a petrecut in 10 aprilie 2017, pe o sosea din Caras-Severin, cand avocatul a lovit un agent de politie cu pumnul in barbie. A fost incatusat imediat. Angajatul MAI a reclamat incidentul la parchet, iar procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au si inceput urmarirea penala impotriva avocatului sub acuzatia de ultraj.

Acelasi avocat, considerat cel mai violent purtator de roba din Baroul Timis, obisnuieste sa imparta pumni in dreapta in stanga, printre victime numarandu-se  chiar si primarul din Prigor, Caras-Severin, dar si colegul sau de barou, Cristi Banda.

La intrarea la audierile de la DNA, avocatul nu a dorit sa faca niciun comentariu. Este foarte posibil sa fie retinut pentru 24 de ore, dupa care sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

 

Leave a Reply