Florin Piersic jr., de pe covorul rosu de la Hollywood, pe scena violet de la Timisoara! Rol de big brother in super comedia Frati

Teatrul National din Timisoara ofera publicului doua intalniri exceptionale, joi, 28 septembrie si vineri, 29 septembrie, de la ora 19, la Sala 2, cu un „spectacol magic”, dupa cum declara Dave  Williams, autorul piesei, prezent la premiera.


Forta si sarm, masca si sinceritate, duiosie si brutalitate – sunt doar cateva dintre ingredientele care fac din spectacolul Frati un moment de neratat.

Frati este o comedie cu accente „noir”, semnata de unul dintre cei mai carismatici si mai iubiti artisti ai momentului: Florin Piersic jr.

Binecunoscut in Romania, cu o cariera internationala solida – cel mai recent demonstrata pe covorul rosu de la Hollywood, odata cu lansarea seriei Comrade detective, al carei protagonist este – Florin Piersic jr. scrie, traduce, regizeaza, produce, joaca.

Spectacolul Teatrului National din Timisoara beneficiaza din plin de talentul acestui fabulos artist: Florin Piersic jr. interpreteaza savuros rolul fratelui mai mare in aceasta comedie pe care, de altfel, o regizeaza si care, in spatele hohotelor de ras, pune sub lupa spectatorilor relatiile dintre membrii aceleiasi familii.

Si pentru ca cine se aseamana se aduna, Florin Piersic jr. aduce in spectacol, alaturi de el, doi actori extrem de indragiti ai Nationalului timisorean: Matei Chioariu, binecunoscut publicului din musicalurile The Full Monty sau romanticul The Beauty and the Beast, ca si din alte spectacole de mare impact, cum ar fi Hamlet, Anna Karenina, Nopti albe etc., respectiv Calin Stanciu jr., un alt favorit al spectatorilor care il crediteaza de aproape 100 de reprezentatii in rolul principal din spectacolul M-am hotarat sa devin prost, dar si in alte spectacole, cum ar fi Boala familiei M, Piata Roosevelt, Prin vis, si altele. Distributia este completata de actorul Marko Adžić.

Biletele la reprezentatiile din 28 si 29 septembrie, ca si la reprezentatia urmatoare, programata vineri, 13 octombrie, pot fi achizitionate de la Agentiile Teatrului National. (I.P.)

Fotografii: Adrian Piclisan / TNTm

 

Leave a Reply