Dupa ce a fost batut de interlopii PSD, jurnalistul Malin Bot a depus o plangere penala impotriva secretarului general adjunct Codrin Stefanescu, acuzat de instigare la lovire

Scandalul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie declansat de interlopii adusi de Codrin Stefanescu cu misiunea de a-i asigura protectia liderului PSD, Liviu Dragnea, a ajuns in faza plangerilor penale.


Dupa ce jurnalistul Malin Bot i-a reclamat pe bodyguarzii de partid ca l-ar fi lovit in ficat si in stomac, provocandu-i lacrimi de durere, a venit replica adversarilor din clanul Duduianu, care au inaintat petitii catre politie in care au mentionat ca, de fapt, ei au fost cei agresati.

Pentru a da greutate plangerii penale depuse la Sectia 6 Politie, Malin Bot si-a extins acuzatiile si asupra secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, dar si asupra soferului lui Liviu Dragnea, Mario Rafael, care vor fi cercetati pentru instigare la infractiunea de lovire.

„Am extins plangerea penala pentru lovirile de la Inalta Curte si asupra lui Codrin Stefanescu si Mario Rafael, seful lui de cabinet. Am aratat anchetatorilor imaginile de la fata locului si poze care dovedesc ca organizatorul si coordonatorul grupului de interlopi si persoane agresive a fost Codrin Stefanescu. Mario Rafael m-a bruscat, incercand sa ma impiedice sa ies din cladirea Inaltei Curti pentru a nu putea sa-i adresez intrebari lui Dragnea.

Am descris momentele in care Codrin Stefanescu mi-a adus injurii si a incercat sa provoace scandal in sediul ICCJ. Unul dintre suspecti a recunoscut ca m-a bruscat si azi am facut procedura de identificare dupa planse foto, dosarul va merge la Parchet.

Am indicat expres anchetatorilor si situatia legata de camerele cu care a filmat Jandarmeria, astfel incat sa poata procurorul sa vada toate inregistrarile. Asadar, toata propaganda de ieri cu Dragnea care a fost prezentat ca victima si presupusele plangeri impotriva protestului #rezist sau a mea sunt minciuni sfruntate. Eu am incredere ca sistemul judiciar va trata serios cazul si va da o solutie corecta si legala”, scrie Malin Bot, pe Facebook.

La randul sau, Codrin Stefanescu ameninta ca daca va primi citatie pentru plangerea inregistrata de jurnalist, va face plangere pentru „denunt calomnios”, precizand ca are „documente suplimentare” pentru a demonstra in instanta cat de agresiv a fost grupul care l-a asteptat pe Dragnea la Inalta Curte.

„Daca voi primi citatie pentru plangerea asta, o sa ii fac denunt calomnios. Daca tot are timp de pierdut prin instanta, sa piarda. Si o sa venim cu documente suplimentare vis a vis de ce pregatea echipa asta, de langa Malin Bot, cat de agresivi au fost. Cu catuse pe care au incercat sa i le bage pe gat, cu pancarte, hartuire verbala”, a spus Codrin Stefanescu. (G.I.)

 

Leave a Reply