Directorul DRDP Timisoara, Horatiu Simion, demis dupa accidentul tragic de la Coronini! Patru persoane si-au pierdut viata, dupa ce masina cu care calatoreau a cazut in Dunare

Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Horatiu Simion, este primul sanctionat dupa accidentul tragic, de sambata, de la Coronini, din judetul Caras-Severin, in urma caruia o masina a cazut in Dunare, iar patru persoane au disparut in apele fluviului si inca nu au fost gasite de scafandri.


Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a decis sa-l demita pe directorul drumurilor din Banat, “cel putin pentru indolenta si proasta gestionare” a situatiei.

Mai exact, in curba periculoasa unde masina a plonjat in Dunare, nu s-a dispus montarea unor parapeti de siguranta, desi vechii parapeti erau distrusi de mai multa vreme, vulnerabilizand circulatia rutiera prin acea zona.

Reamintim ca, sambata, in jurul orei 11,45, un autoturism a parasit carosabilul si a cazut in Dunare, de pe DN 57, in zona localitatii Corononi. In masina se aflau cinci persoane, soferul si o intreaga familie din Sichevita, respectiv mama, tata, fiul cel mare, de peste 20 de ani, si o fetita de aproape trei ani.

In urma accidentului, soferul a reusit sa se salveze si sa ajunga la mal, spunand ca pasagerii din vehicul au reusit sa iasa din masina, dar au fost luati in aval de curentii puternici ai Dunarii. (V.E.)

Leave a Reply