Captura record de droguri in Timis! Aproape o tona de muguri de canabis si sute de plante aflate in crestere, descoperite de politistii BCCO intr-un depozit stapanit de un cetatean german

Lovitura de proportii data de politistii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timisoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT.


Aproape o tona de muguri de canabis a fost descoperita, marti, intr-un depozit clandestin din satul Blajova, judetul Timis, in timpul unei perchezitii.

Potrivit unor surse judiciare, depozitul apartinea unei grupari de traficanti de droguri, liderul acesteia fiind un barbat de 41 de ani, cetatean german, nascut la Timisoara.

Acesta a fost prins in flagrant, marti dimineata, in timp ce vindea sase kilograme de muguri de canabis unui politist sub acoperire.

Gruparea de traficanti de droguri era urmarita de mai mult timp de catre politisti, agenti sub acoperire cumparand de mai multe ori droguri de la membrii retelei.

In timpul perchezitiei efectuate la depozitul din localitatea timiseana, anchetatorii au descoperit o tona de muguri de canabis pusa la uscat si sute de plante aflate in crestere.

Liderul gruparii si alti doi barbati care ajutau la cresterea plantelor si vanzarea drogurilor au fost retinuti si condusi pentru audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Reamintim ca, in luna iunie, in urma unor perchezitii efectuate pe raza comunelor Varias si Periam, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializata in trafic si consum ilicit de droguri de risc, politistii BCCO au descoperit diverse cantitati de canabis, dar si 55 de plante de canabis aflate in diferite stadii de dezvoltare. 5 persoane au fost ridicate si conduse la audieri. (V.E.)

 

 

Leave a Reply