Liviu Dragnea, anunt umilitor pentru Sorin Grindeanu: “Aici nu e vorba de iertare, ca eu nu sunt Dumnezeu sa iert!”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca Sorin Grindeanu ”a fost manevrat, dar nu mai e”, iar daca vrea ”sa se usureze”, va fi ”foarte bine”, adaugand ca fostul premier a solicitat sefia ANCOM.


Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat de ce si-a schimbat opinia despre Sorin Grindeanu, despre care, in luna iunie, spunea ca este manevrat de anumite forte. ”Nu, acum a iesit! Poate vreodata va dori sa spuna. Mie nu mi-a spus, nici nu-l fortez. Daca va considera ca trebuie sa spuna, vreodata, sa se usureze, sa se elibereze, foarte bine”, a precizat Liviu Dragnea.

Chestionat despre motivele pentru care i-a oferit functia de presedinte al ANCOM lui Grindeanu, Dragnea a spus: ”Pentru ca eu nu sunt un om care uraste sau care poate sa tina suparare. Eu am oameni cu care m-am certat de-a lungul vietii si peste o saptamana dadeam mana senin, uitand ca ne-am certat. Am avut foarte multe faze din astea in viata”.

El a precizat ca un alt motiv a fost ca Sorin Grindeanu ”este acelasi om ca in 2015”, cand a fost sustinut sa fie in Guvern.

”A avut acea perioada, dar asta nu inseamna ca Sorin Grindeanu nu poate sa fie un om care sa nu poata sa fie folosit, ca are experienta acumulata. Aici nu e vorba de iertare, ca eu nu sunt Dumnezeu, sa iert”, a completat presedintele PSD.

El a mai spus ca premierul Mihai Tudose i-a spus ca ar fi bine sa discute cu Grindeanu, pentru a fi recuperat. ”Oricum aveam de gand sa o fac, dar am zis sa se mai linisteasca. Am avut mai mult intalniri cu Sorin Grindeanu si i-am spus ca, dupa parerea mea, e bine sa gasim ceva unde sa poata sa presteze, fiind un om cu o pregatire buna. L-am intrebat de ce ar fi interesat si mi-a spus  – ANCOM”, a mai spus Dragnea.

Comisia economica a Senatului si Comisia pentru tehnologia informatiei a Camerei Deputatilor au avizat favorabil, marti, candidatura lui Sorin Grindeanu pentru postul de presedinte al ANCOM, cu 15 voturi pentru si sapte impotriva, urmand ca plenul reunit al Parlamentului sa se pronunte asupra numirii sale. (V.E.)

 

Leave a Reply