DNA, un parchet la moda! Camasi de la U.S. Polo pentru procurorii anticoruptie, intr-un reportaj dur realizat de TV Arte

Un reportaj inedit realizat de canalul de televiziune Arte Regards, in Romania, la Directia Nationala Anticoruptie, in care Laura Codruta Kovesi a fost comparata cu domnitorul Vlad Tepes, a demonstrat faptul ca aceasta unitate de elita a Ministerului Public nu numai ca aresteaza politiceni pe banda rulanta, ci este si foarte preocupata sa fie in ton cu ultima moda vestimentara.


In timp ce telespectatorii se asteptau sa vada procurori incruntati, echipati in robe, pledand cu patos in salile de judecata, luptand din greu cu balaurul coruptiei, operatorii televiziunii franco-germane ne-au dezvaluit ce se ascunde in spatele usilor capitonate ale DNA.

O atmosfera de lucru idilica, magistrati in echipament de lucru roz, provenit de la firma americana U.S. Polo, care discuta relaxati, aproape informal, pe marginea unor dosare cu prejudicii de milioane de euro, nu neaparat din filiera Microsoft.

“Operatiunea maini curate in Romania”, cum a fost denumit acest reportaj, a fost difuzat in urma cu cateva zile, iar cele 30 de minute de slava la adresa Laurei Codruta Kovesi au conturat o demna urmasa a lui Vlad Tepes, care a arestat ministri, senatori si deputati, urmand sa scape tara si de cel mai aprig dusman al sau, nimeni altul decat liderul PSD, Liviu Dragnea.

In tentativa de a construi atmosfera spontana de lucru din sediul DNA, regizorii reportajului il introduc in scena si pe procurorul Claudiu Dumitrescu, care mimeaza surprinderea in momentul in care procurorul sef da buzna in biroul sau. Desigur, magistratul era echipat regulamentar, in camasa U.S. Polo.

Un indiciu temeinic care contureaza ipoteza ca acest filmulet dur, ce recreaza tensiunea investigativa din The Godfather cu nori de fum proveniti de la tigarete electronice, ar putea fi finantat de producatorii de serviciu din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti… (V.E.)

One thought on “DNA, un parchet la moda! Camasi de la U.S. Polo pentru procurorii anticoruptie, intr-un reportaj dur realizat de TV Arte

Leave a Reply