Medic chirurg de la Spitalul CFR din Timisoara, condamnat la inchisoare pentru vatamare corporala, dupa ce si-a rupt in bataie iubita

Fostul manager interimar al Spitalului CFR Timisoara, medicul chirurg Radu Blagoe, a fost condamnat definitiv la 1 an si sase luni de inchisoare, cu suspendare, pentru vatamare corporala, dupa ce si-a rupt in bataie fosta iubita.


Carolina Fodor, care a fost internata cu rani grave la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara, l-a acuzat pe medicul timisorean ca in data de 30 iulie 2013, in urma unor discutii in contradictoriu, a fost lovita violent.

Dupa ce, la termenul din 11 iulie 2017, Judecatoria Timisoara a decis condamnarea medicului bataus la 1 an si jumatate de inchisoare si interzicerea unor drepturi, in urma cu cateva zile Curtea de Apel Timisoara a respins contestatia inculpatului si a mentinut pedeapsa.

Paradoxal, doi martori adusi de Radu Blagoe in instanta pentru a-i sustine varianta nevinovatiei au fost condamnati la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru marturie mincinoasa, dupa ce declaratiile lor au fost infirmate de un alt martor.

Claudiu Andrei si Constantin Ciubotaru au primit ca pedepse accesorii efectuarea a cate 30 de zile de munca neremunerata la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis sau Colegiul Tehnic “Ion Mincu” Timisoara.

Medicul Radu Blagoe a mai fost obligat la plata a aproape 10.000 de lei catre Spitalul Judetean Timisoara, cheltuielile de spitalizare ale pacientei Carolina Fodor, care, potrivit certificatului medico-legal, a prezentat o serie de rani grave, precum, „policontuzii afirmativ prin heteroagresiune; traumatism cranio-facial minor inchis; multiple mici hematoame epicraniene fronto-parietal stang; contuzie mandibulară stanga; fractura oblica completa arc costal stang fara deplasare; fractura cominutivă diafiză falangă I deget II picior drept”. (G.I.)

 

2 thoughts on “Medic chirurg de la Spitalul CFR din Timisoara, condamnat la inchisoare pentru vatamare corporala, dupa ce si-a rupt in bataie iubita

  1. Felicitari judecatorilor care nu s-au lasat cumparati de acest individ! In acelasi timp felicitari judecatorilor pentru judecata dreapta si corecta! E un semn bun ca justitia din Romania se indreapta spre corectitudine.Felicitari si procurorilor care au anchetat cazul si au actionat conform legii!! Stima!

Leave a Reply