Avocatul Florin Kovacs, implicat intr-un accident de circulatie produs de un sofer care nu a acordat prioritate! “Chiar daca nu a fost vina mea, doresc sa ajut financiar victimele accidentului”

Un accident de circulatie produs, miercuri dimineata, la intersectia bulevardului Take Ionescu cu strada Mihail Kogalniceanu din Timisoara, in apropierea Pietei Badea Cartan, s-a soldat cu victime, dupa ce unul dintre autoturismele implicate in coliziune a lovit doua persoane aflate intr-o statie de tramvai.


Accidentul s-a produs din cauza unui tanar in varsta de 22 de ani, aflat la volanul unui Renault Symbol, care nu a acordat prioritate unui alt conducator auto, aflat la volanul unui Jaguar, care circula regulamentar dinspre bulevardul Simion Barnutiu spre bulevardul Take Ionescu.

“Ma deplasam spre birou, iar la intersectia din Badea Cartan, desi eram pe culoarea verde a semaforului, mi-a taiat calea un Renault. Am franat cat am putut, insa nu am reusit sa evit masina condusa de un sofer care nu mi-a acordat prioritate. Dupa impact, a continuat sa ruleze si a lovit doua persoane care se aflau in statia de tramvai. Au fost preluate imediat de o ambulanta si, din cate am inteles, starea lor este buna. In urma impactului, datorita franarii si a vitezei reduse, mi s-a spart doar un far si o parte din masca. Bine ca nu a fost mai rau… Chiar daca nu a fost vina mea, imi pare rau pentru victimele accidentului si doresc sa-i ajut financiar sa treaca peste aceasta nenorocire”, ne-a transmis avocatul Florin Kovacs, care se afla la volanul limuzinei Jaguar.

Politistii au facut masuratori si au stabilit ca tanarul din Renault-ul cu numere de Hunedoara este vinovat de producerea accidentului. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

4 thoughts on “Avocatul Florin Kovacs, implicat intr-un accident de circulatie produs de un sofer care nu a acordat prioritate! “Chiar daca nu a fost vina mea, doresc sa ajut financiar victimele accidentului”

  1. Nicolae tâmpitule, avocatul era pe verde si drum cu prioritate !! Nu putea sa intre cu 100 Km in intersecție, din moment ce masina abia dacă se vede ca e lovita?! Soferul vinovat a rulat în continuare fără să franceze si a intrat în pietoni!!

  2. Pingback: URL

Leave a Reply