ACCIDENT! Directorul Operei Romane din Timisoara a intrat cu BMW-ul chiar in zidul cladirii Operei. Tenorul a ajuns la spital cu contuzii usoare

Directorul Operei Romane din Timisoara, Corneliu Murgu, a ajuns, duminica, la spital cu contuzii usoare, dupa ce a intrat cu BMW-ul personal in zidul lateral al institutiei. Potrivit unor surse din politie, Corneliu Murgu ar fi apasat pedala de acceleratie in loc de frana.


Surse din interiorul Operei au declarat pentru Agerpres ca a fost solicitata ambulanta, care l-a transportat pe maestru la spital. Potrivit acelorasi surse, Corneliu Murgu ar fi suferit doar cateva contuzii usoare, urmand sa fie externat duminica.

Autoturismul a fost avariat, iar politia a facut cercetari la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Vizavi de intrarea actorilor, pe strada pietonala Marasti, se afla parcarea unui hotelului Timisoara, unde Corneliu Murgu a vrut sa-si parcheze masina. Piciorul i s-a blocat pe pedala de acceleratie, iar masina a trecut peste bordura si spatiul verde si s-a oprit in zidul cladirii Operei.

Din fericire, in acel moment nu au fost pietoni in zona, de obicei locul fiind destul de circulat. (M.I.)

Leave a Reply