TRAGEDIE! O eleva aflata in practica la o fabrica din Sannicolau Mare, accidentata mortal de un autobuz chiar in parcarea intreprinderii

Soferul unui autobuz care asigura naveta muncitorilor la o fabrica din Sannicolau Mare va fi cercetat penal pentru omor din culpa, dupa ce a accidentat mortal o tanara in varsta de 17 ani, aflata in practica, chiar in parcarea intreprinderii.


Tragedia s-a produs, miercuri dupa-amiaza, in momentul in care conducatorul auto efectua manevre pentru parcarea autobuzului in spatiul special amenajat si a surprins victima cu partea din spate a vehicolului, strivind-o, efectiv, de un perete.

La fata locului s-a deplasat urgent o ambulanta, insa medicii nu au reusit sa mai salveze victima, intrucat a suferit leziuni extrem de grave.

„Un barbat de 51 de ani, in timp ce efectua manevre pentru parcarea unui autobuz in spatiul special amenajat, apartinand unei societati comerciale de pe raza orasului Sannicolau Mare, ar fi acrosat si accidentat o tanara de 17 ani. In urma accidentului, tanara a suferit leziuni incompatibile cu viata. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, transmite, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sirbu. (Mara Ion)

 

Leave a Reply