EXCLUSIV! Judecatorul Mircea Cretu, in finala concursului pentru functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara. VEZI cine sunt ceilalti candidati care isi doresc functii in justitia banateana

In aceste zile se desfasoara ultimele confruntari din batalia pentru functiile de conducere ale justitiei banatene, care sunt gazduite de salile Institutului National al Magistraturii.


Candidatii inscrisi la concursul pentru numirea in functiile care urmeaza sa se vacanteze in perioada imediat urmatoare sunt judecatorii Erica Nistor si Mircea Cretu (foto), care-si disputa functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara, in timp ce judecatorii Parvulescu Pusa Carmen si Florea Marinel Dumitru vizeaza functia de vicepresedinte al instantei banatene.

Cei patru si-au sustinut, in urma cu doua zile, proiectele referitoare la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere pentru care candideaza, dupa ce, in 13 noiembrie, au trecut de testarea psihologica, evaluarea capacitatii de a lua decizii si de a-si asuma raspunderea, precum si verificarea rezistentei la stres.

Un alt candidat la o functie de conducere din Palatul Dicasterial, judecatoarea Adriana Stoicescu, care concureaza solitar pentru presedintia Tribunalului Timis, si-a sustinut, luni, 27 noiembrie, proiectul de management.

Conform conditiilor de concurs, candidatul are la dispozitie 30 de minute pentru a-i convinge pe membrii comisiei de examinare ca au capacitatea manageriala de a conduce o instanta, 15 minute alocate prezentarii si alte 15 minute rezervate intrebarilor si raspunsurilor.

La concursul rezervat procurorilor s-a prezentat Buculea Raluca Mihaela, care candideaza pentru functia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, si Tatar Dan Cristian, care s-a inscris in cursa pentru functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, insa, ulterior a decis sa se retraga. Rezultatele concursului vor fi cunoscute dupa data de 17 decembrie. (V.E.)

Sursa foto: adevarul.ro

2 thoughts on “EXCLUSIV! Judecatorul Mircea Cretu, in finala concursului pentru functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara. VEZI cine sunt ceilalti candidati care isi doresc functii in justitia banateana

  1. Felicitari domnule judecator Cretu si totidata succes la examen! Doar un semn de intrebare…in dosarul vamesilor ati pronuntat solutii de condamnare cu suspendare (prejudicii de zeci de mii de euro) iar in dosarul politistilor ati pronuntat solutie de condamnare 4 ani cu executare (prejudiciu 17 lei si 75 euro). O fi just? Intreb si eu…ca cetatean. In rest, sa auzim numai de bine!

  2. Doamna Pirvulescu acolita PSD care intra pe usa din spate doreste functie poate ne explica cum sotul acesteia mananca fondurile Gen 16 impreuna cu metresa acestuia..

Leave a Reply